2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Redman (Reggie Noble): Red Gone Wild
Kapcsolatok
Redman (Reggie Noble)
Legnépszerűbb csengőhangok

Redman New Jersey-ből jelentkezik

Reggie Noble azaz Redman újabb albummal jelentkezett egyenesen New Jersey-ből. A 23 számos korong elsőre tetszetős, ám amint hallgatja az ember, határozottan az a véleménye kezd kialakulni a CD-ről, hogy a kevesebb több lett volna. No, azért nem kell pánikba esni! A nemrégiben hazánkban járt mc ezen az anyagon is megmutatja, hogy kevesek értenek jobban nála az anyaghoz.

A „Bak Inda Buildin” például egy elég jó nóta, rögtön az elején. Fenyegető harangok, és húzós refrén. Aztán a „Put It Down”-ban Timbaland bemutatja, milyen az, amikor azt csinálja, amihez ért. Vagyis, remek kis hip-hop nótát hallhatunk.

A „Sumtn 4 Urrbody” dilis alapjára egész vendégsereg ontja a szöveget. Többek között a kanadai Saukrates is nyom néhány sort. A „Walk In Gutta” című szerzeményben közreműködik a Def Squad másik két tagja, Erick Sermon és Keith Murray, valamint egy igazi old school arc, Biz Markie. A „Wutchoogonnado” az egyik legjobb dal az albumon. Lágy, éneklős refrénje könnyen megmarad majd a fülünkben. A nagy haver, Method Man persze most sem maradhat ki a mókából.

A „Blow Trees” az ő közreműködésével készült. Aztán a „Get Em” kifejezetten ötlettelen, majd a „Merry Jane”-re keresztelt szívó nótában felvonul a West Coast krémje Snoop Dogg és Nate Dogg képében. Mindamellett ez inkább egy g-funk nóta, és nem nagyon illeszkedik bele az összképbe. A „Gilla House Check” egy újabb semmitmondó, felesleges nóta, aztán Redman visszatér mániájához, Supermanhez.

Az újabb epizódban Hurricane G-től hallhatunk néhány rímet, kellemetlen, erőlködős hangján. A záró „Suicide” egy izgalmas hardcore szerzemény, amelyben végre tényleg bevadul emberünk.

Összességgében Redman egy nagyon közepes albumot készített. Vannak csúcspontok rajta, mint a Timbalanddel közös, ugrálós track, és vannak olyanok, amiknél idegesen fogjuk megnyomni a „tovább” gombot. A „Red Gone Wild” legfőbb hibája, hogy körülbelül fél órával hosszabb a kelleténél. Ha egyszer meghallgattad, nem biztos, hogy újra beteszed majd a lejátszóba. 

- Hóember -

[2007.04.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még