2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Casanova Night Musical weboldala
Kapcsolódó cikkek
Az ördögien csinos apáca
Kamarás Máté lesz Mester Tamás váltótársa a Casanovában
Ez nem pornó musical

Elmarad a Casanova Night Musical bemutatója

És ez jó hír, ugyanis a Broadway-n lesz az ősbemutató.

Perjés Péter a produkció atyja a következő levelet juttatta el hozzánk:

"Míg teljes koncentrációval a magyarországi bemutatóra készültünk, én folyamatosan építettem a külföldi kapcsolataimat, tudva és bízva abban, hogy alkotásunk megállja helyét a világ színpadain is. Jelenleg 8 ország érdeklődik a darab iránt, köztük az Egyesült Államokból 2 város is, New York és Las Vegas.

Angela Wendt (Tony díjas costume designer, New York), amikor elolvasta a szövegkönyvet és meghallgatta a teljes zenei anyagot, csak annyit mondott: „Broadway Show!” Nagy örömünkre azonnal vállalta a Casanova Night Musical jelmeztervezését. Angelával 7 éve ismerkedtem meg New Yorkban, ahol megnéztem a Rent című musical- hez tervezett jelmezeit. Most kapcsolatai révén olyan lehetőség kínálkozik számunkra, amire minden alkotó vágyik, aki színpadi show-ra tette fel az életét, a Broadway!

A sok szigorú követelmény mellett, amiknek meg kell felelni, a new york-i partnerrel való utolsó kapcsolatfelfétel során kiderült, hogy csak abban az esetben tárgyalhatunk tovább, ha a WORLD PREMIER-t ott visszük színre.

Ilyen alkalom ritkán adódik az életben! Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy ezer elnézést kérve mindenkitől, a magyarországi bemutatót kénytelen vagyok későbbre halasztani.

Addig is készülünk a megmérettetésre. Mester Tomi irányításával elindult az új angol nyelvű lemez felvétele, hamarosan nyit az angol nyelvű weboldalunk, tervezés alatt állnak a Merchandising termékek, és még sorolhatnám az előttünk álló tengernyi feladatokat.

Természetesen az eddig megváltott jegyek visszaválthatók és ígérem, egyszer még visszajövünk, és Magyarországon is bemutatjuk Casanova kalandos életét.

Most mindenki megértésére számítok, s remélem együtt örülhetünk majd a nemzetközi sikereknek. Köszönettel tartozom azoknak, akik hittek és hisznek abban, hogy sikerülhet betörni a világ élvonalába.

Perjés Péter - író, producer "

Természetesen érdekelt a dolog háttere, és felhívtam Pétert aki elmondta, hogy ez egy olyan lehetőség egy magyar produkció számára, hogy a producernek megéri az összes eddig befektetését elveszíteni: terembérlet, próbák, ilyesmi, hiszen egy Broadway bemutató mind szakmailag, mind pedig (remélhetőleg) anyagilag is jobb befektetés számára mint egy budapesti ősbemutató.

Elmondtam mindennek, hogy cserbenhagyja a magyar piacot :) ... stb, de végülis megértem az álláspontját. Mereven tagadta, és elmondta, hogy kárpótolni fogja a magyar rajongókat, és mindenképpen lesz budapesti bemutató, csak az amerikai bemutató után. A jegyek már most visszaválthatók.

Természetesen tovbbra is tudósítunk a produkció állásáról, hiszen magyar előadásnak ekkora sikere, amekkorára itt lehet számítani, még nem volt...

SirOesh

[2007.04.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még