2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Capuccino dalok letöltése ITT
Kapcsolódó cikkek
A kiadó válasza: Nem mulatóst énekeltek, nem adjuk ki a lemezeteket
Capuccino: folytatódik az ingyenes letöltési akció!
Capuccino: újabb ingyenes letöltési akció!
Bejött az ingyenes zeneletöltési akció
Zavarbaejtő jelenetek a Capuccino-bulin
Kapcsolatok
Capuccino

Stílust váltott a népszerű mulatós csapat - töltsd le ingyen az újdonságokat

Több meglepő bejelentés tett nemrég a Capuccino formáció. A fiúk úgy döntöttek szakítanak a népszerű mulatós stílussal, és poplemez készítenek. Sőt, mire a rajongóik felocsúdtak volna jött a következő meglepetés: a korong valamennyi dalát ingyenesen elérhetővé teszik minden hét elején a honlapjukon, azonban ezekhez a dalokhoz a Zene.hu Zeneletöltés rovatán keresztül már a hivatalos felkerülési időpont előtt 1 nappal hozzájuthatnak az olvasók.

Az első két albumokból közel 25 ezer eladott példánnyal büszkélkedő Capuccino együttes elkészítette harmadik lemezét, amely kapcsán egy teljesen egyedülálló lépésre szánták el magukat. Korábban ilyenre csak kezdő zenekarok esetében láttunk példát, egy országosan ismert együttestől mindez rendkívül meglepő és új dolog.

- A Capuccino 3. nagylemezének teljes anyaga ingyen letölthető lesz - mondta lapunk kérdésére Juhász Péter, a formáció egyik tagja. - Összesen 11 dalról van szó. Minden héten 2 szerzemény fog felkerülni előbb kedvenc internetes lapunkra, a www.zene.hu-ra, majd a weboldalunkra, tehát 5 hét alatt az egész lemezt letöltheti az érdeklődő hallgató. Tudjuk, hogy bukunk a lemezeladáson, viszont jelenleg az a célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a dalok.

Az első letölthető muzsika, a Tükröm-tükröm című, amiről Peti elmondta:

- Ez volt a legelső dal, miután a stílusváltás gondolata megfogalmazódott. A hangszerelésével elbíbelődtünk egy darabig, de végül a mi Tomikánk „rendberakta” és egy kellemes, őszinte popdallá kerekedett, ez a ma már mesébe illő kis történet… A dal alapgondolata viszonylag egyszerű, mégis irigylésre méltó… Ami ihlette, az egy majd 9 éve tartó szerelem, ami rohanó világunkban elég hosszú időnek mondható. Természetesen voltak ennek az időszaknak fény és árnyoldalai egyaránt, de a lényeg, hogy az érzés még mindig töretlen! Még mindig Ő a NŐ, „aki az erőt adja minden napra”!

Mit várhatnék?

A második zenés ajándékunk a Mit várhatnék? című dal.
- Nem sok minden maradt a napos, üres szobán kívül, csak egy régi kép, amin még mosolygott Rád. De a lakás minden zuga egy emléket idéz fel, a szobák padlói még az Ő lábnyomától melegek. Tévedtél! Mindketten tudjátok, a Te hibád, hogy egyedül maradtál. Szeretnéd legalább még egyszer érezni, ahogy hozzád ér, és ahogy átölel. Addig pedig csak arra vársz, hogy megszólaljon, és bízol benne, hogy még nem túl késő. Ez a sztori sem túl vidám, de egész jó kis dal lett…

Már elérhető a Lány a világ végén címet viselő szerzemény is.

- A fellépések alkalmával sok településen megfordulunk, és sok Kedves emberrel van szerencsénk megismerkedni, 1-99 éves korig. Közöttük szép számmal vannak, akik másnap veszik a fáradtságot, és tollat vagy billentyűzetet ragadnak. Szóval meglepnek minket egy-egy levéllel, melyből levélváltás és esetlegesen barátságok születnek. S mikor többedszer hívnak vissza egy-egy csodálatos településre, városkába, a barátságok elmélyülnek. Alig várjuk az újabb találkozást! Igazából a „lány” szó ebben a dalban településeket, és az ott élő csodálatos embereket hivatott szimbolizálni, ahová mindennap visszavágyunk! A teljesség igénye nélkül azért felsorolnánk néhányat! Edelény, Lónya, Tiszakerecseny, Hajdúdorog, Enese, és még sorolhatnánk… - tette hozzá Peti.

Úgy tudjuk, hogy virtuális nagylemez nagyon változatos lesz, amivel egy kicsit a popzene irányába fordultunk, de ezek mellett megújult az image, és a weblap is. 2003 óta úgymond „mulatós” dalokat írtunk, egészen idáig, és úgy gondoltuk eljött az ideje, hogy „idegen vizekre” evezzünk.

- Az új lemez, mondhatni, elég színes, a popzenén belül sikerült elkalandoznunk több irányba is. Van, ami a 80-as évek hangulatát tükrözi, de próbáltunk belekóstolni a Country ízvilágába is. Csak halkan jegyezzük meg, az album kereken egy évig készült, és több neves vendégművész is közreműködik rajta - zárta gondolatát a zenész..

A fiúk nagyon bíznak az internetes akció sikerében, és emellett azt is elárulták, hogy további meglepetésekkel is készülnek az elkövetkező hetekben.

- Bíró Zsolt -

[2007.04.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még