2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csepregi Éva szeretetet vitt
Tökéletes alkalom arra, hogy találkozzunk egymással
Kapcsolatok
Csepregi Éva

Csepregi Éva a szeretet jegyében készíti új lemezét

Az egykori legendás Neoton Familía emblematikus alakja Csepregi Éva, aki szólókarrierjében is éppoly népszerű maradt, mint egykor. A közeljövőben új lemezzel jelentkezik. "Best of" korong lesz, középpontban pedig a szeretet fog állni.

Csepregi Éva nem pihen. Ez év elején újult meg honlapja, amely még közelebb hozta őt rajongóihoz. Ezzel szinte egyidőben egy egészen új, élő koncertsorozatot is útjára indított, amelynek a Koncert a Szeretetért címet adta. Egy ilyen estén lapunk is jelen volt, s meggyőződhettünk róla: Éva számára a szeretet az egyik legfontosabb dolog. Ennek ismeretében nem is lepődtünk meg, hogy hamarosan megjelenő lemeze a „Szeress tovább” nevet kapta. Ezzel kapcsolatban is kérdeztük az elismert és népszerű művésznőt.

Válogatás két korong dalaiból

- A lemez már gyártás alatt van, szeretném, ha májusra megjelenhetne. Best of lemezről van szó, amely az „Atlantisz” és a 2000. évre kiadott „Ha változik a világ” című korongjaim dalaiból épül fel. A lemez apropója pedig nem más, mint egy önálló koncertem, amely a „Koncert a Szeretetért” nevet kapta. Ezen az esten hangzanak el azok a dalok, amelyeket összeválogattam erre a - terveim szerint - május közepén megjelenő albumra. Úgy gondoltam, jó lenne ezeket a felvételeket összefogni és egyben kiadni - mondta el Éva a Zene.hu kérdésére.

Személyes választás

- Új dalok nem lesznek a lemezen, emiatt és a válogatás szempontjai miatt nem is biztos, hogy mindenkinek elnyeri majd a tetszését, de számomra ezek nagyon fontos dalok, úgyhogy azért gondoltam arra, hogy egy önálló albumban is összegyűjtve megörökítsem őket. - mesélte Csepi a válogatás szempontjait.

Csepregi Éva hivatalos honlapján található blogjában olvasható, - ahol sok érdekes és fontos információt közöl a rajongóival - hogy amint elkészül a korong, a koncertek alkalmával és a weboldalon keresztül is hozzá lehet majd jutni a lemezhez. Szintén a honlapon láthatunk egy borítótervet is, amelyből kiderül, milyen dalok kerülnek fel a válogatásra. Néhány ezek közül: Mama, Úgy szép az élet ha zajlik, Sűrű a dzsungel, Szállj, Jöjj velem, Csodatévő álom, Lesz még nyár.

Ősztől újra Koncert a Szeretetért

- Nyáron nagyon sok fellépésem lesz szerte az országban, ez a bizonyos Szeretetkoncert ősztől fog folytatódni, hiszen ez egy zárt helyre való műsor, de majd ősszel és tavasszal ismét előkerülnek azok a dalok is. A nyár tehát fellépésekkel és koncertekkel fog eltelni - beszélt Éva a közeljövő alakulásáról.

Tehát azok sem maradnak Csepregi Éva-fellépés nélkül, akiket magával ragadott a „Koncert a Szeretetért” hangulata, hiszen egyrészt láthatják kedvencüket több helyszínen is, illetve ha megvásárolják a hamarosan megjelenő albumot, akkor garantáltan a szeretet hangjai fognak megszólalni a lejátszókból.

- Havassy Anna Katalin -

[2007.05.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még