2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bocskor Bíborka
Kaukazus
Nemes András
Kapcsolódó események
Kaukazus koncertfelvétel
[2007. május 25.
péntek 20:00]

Különleges Kaukazus koncert Megasztárral

A Kaukazus zenekar 3 éve él, működik, koncertezik. Ez idő alatt 3 nagylemezt jelentetett meg szerzői kiadásban az interneten, melyet mindenki számára ingyenesen elérhetővé tett.

A Kaukazus zenekar május utolsó péntekén Underground Gyereknapot tart egy nagyszabású, vendégzenészekkel is színesített koncerten az Almássy téri Szabadidőközpontban!

Mindent vesznek

A koncert különlegessége, hogy az első perctől az utolsóig felvételre kerül, és jó néhány dal a Kaukazus zenekar ősszel megjelenő „hivatalos” lemezén megtalálható lesz! Élő felvétel, élő zene, május utolsó péntekén, Underground Gyerek Nap – az Almássy Téri szabadidőközpontban, Kaukazus koncertfelvétel!

Az élő-lemezfelvétel ötletét, a Kaukazus, tavaly novemberben, a (nagy sikerű) MU színházban adott lemezbemutató koncertje hozta. Az élőben zenélés, a változtathatóság és a figyelő közönséggel való élő, alkotói kapcsolat megsoxorozza a zenészek tehetségét, erejét és mindig különleges közösség építő atmoszférát teremt.

Az Almássy Téri Szabadidőközpontban a Kaukazus zenekar, az eddig internetre került három lemez legjobb dalait játssza el és rögzíti, különleges technikával a kedves, lelkes és figyelő közössége előtt. A legjobban sikerüld dalok, néhány új dallal együtt 2007 őszén jelennek meg, „Lángos, tejföl” címmel, immár hivatalos, boltban, kapható formában.

Mindenki "Almássy-ja"

Nincs még egy olyan kiváló adottságokkal rendelkező békebeli koncertterem Magyarországon, mint az Almássy! Ez a terem, túl, azon hogy a tervezői nagyon figyeltek az akusztikára, kultikus erővel rendelkezik számunkra a 80’as évek óta sok nagyon jó és azóta legendává vált Underground zenekar adott itt megismételhetetlen hangulatú koncertet. Egy hangulatfelvételt szeretnénk készíteni, mely valójában megörökít egy koncertet, a közönségzajjal, bekiabálásokkal, zenekari improvizációkkal, elszállásokkal! Egyszeri és megismételhetetlen mint egy májusi szerelem!...” - mesélte Perjési Péter.

Megasztáros vendég

A koncerten vendégzenészek színesítik a műsort, Nemes András a Pluto zenekar frontembere, Bocskor Bíborka (Megasztár, TV2) aki a Magashegyi Underground nevű formációval lép fel 3 dal erejéig. Valamint Peter Ogi, a legendás Spions zenekar alapító tagja, a magyar underground alapítója, aki az Európában majd Amerikaiban eltöltött 20 zenész év után újra egy magyar nyelvű lemezen dolgozik, melynek szövegeit a Kaukazus zenekar szövegíró-énekesével, Kardos Horváth Jánossal együtt írják.

- Perjés P. - Kemper T. -

[2007.05.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még