2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a zenés programokról
Kapcsolódó Kiadványok
Varga Feri & Balássy Betty: Ébredni valakiért
Kapcsolatok
Varga Feri & Balássy Betty
Keleti Front
Sunshine Rádió
Bulváros

Varga Feriék koncertjén kevesen tapsoltak

Szombat délután Nyíregyházán, a Kossuth tér egy nagyszabású futófesztiválnak adott otthont, ahol a sport mellett a zene is főszerepet kapott.

Az évek óta megrendezendő sportos eseményen 13 órakor, a reggeli esőt követően még lógott az eső lába, nem lehetett tudni, hogy milyen lesz az időjárás, így az első zenei program a Keleti Front fellépése - ezen sorok szerzőjének nagy bánatára - elmaradt. Szerencsére később a csapadék helyett a Szabolcs Koncert Fúvószenekar és mazsorettek műsora következett, majd a zenés bemelegítésre aerobiccal fűszerezett formában került sor. Röviddel 16 óra előtt előkerültek a nyúlcipők és útnak indult a népes mezőny. Az öt kilométerre vállalkozók legjobbjai 16 perc múlva már célba voltak, a tízezer-métereseknek erre bő félórára volt szükségük.

Etióp siker

Hosszabb távon a hölgyeknél a harmadik olimpiájára készülő Kálovits Anikó végzett az első helyen. A szombathelyiek versenyzője elmondta, hogy győzni jött Nyíregyházára és ezt megkapta. A férfiaknál az etióp Erkoio Ashnafi diadalmaskodott.

A távokat több helyi szinten ismert ember is teljesítette. Balogh Béla, a közkedvelt Sunshine Rádió ügyvezetője kisfiával abszolválta a feladatot. A népszerű rádiós kérdésünkre elárulta: - A célom az volt, hogy teljesítsem a távot és ez sikerült. Bár a fiam szeretett volna sprintelni velem, de bevallom férfiasan nem bírtam a tempóját.

Pokrovenszki Gergely, a bulvaros.hu főszerkesztője ezúttal nem vett részt a versenyben, de a mozgás nem maradt ki az életéből, mert futva vitte be az anyagot a szerkesztőségbe, csupán azért, hogy elsőként számoljanak be a történtekről és utólag kiderült, sikerült a terv a sportos újságírónak.

Ezt követően a több ezer résztvevő figyelme a színpadra összpontosult, ahol előbb csini csajok labda és szalag gyakorlatokat mutattak be, majd akrobatikus rock and roll szórakoztatta a jelenlévőket.

A közös éneklés nem jött össze

Az rendezvény sztárvendége Balássy Betty és Varga Feri 17 óra magasságában lépett fel. A dalok sorát Feri kezdte az ismert Hungária slágerrel, a Multimilliomos jazzdobossal. A „Tapsolni majd én fogok?” flegma kérdésre néhányan összeütötték a tenyerüket. „Remek a tapsolás már megy, most közösen fogunk énekelni” - állapította meg a Megasztárban feltűnt énekes, aki hiába nézett farkasszemet a kiválasztott hölgyekkel, hiába tartotta többször a nézők felé a mikrofont, azok nem igazán akartak dalra fakadni.

Az énekespáros produkciójuk zárásaként ugyan elénekelték az új albumukról az „Ébredni valakiért” című slágert és a szinte mindenki által ismert „Egy bolond százat csinál” című szerzeményt, de ezek nem igazán hozták lázba a közönséget. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy szórványos taps közben - megköszönve a fellépési lehetőséget - búcsúztak.

Kétségtelen, hogy mindketten kiváló énekesek, de ez ezen a napon kevés volt a jó bulihoz. A publikumot fel kellett volna tüzelni, és ebben Bettyék csődöt mondtak a remekül szervezett eseményen.

- Bíró Zsolt -

[2007.06.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még