2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Szinetár Dóri az Aranytízben
Filmzenék Csillagai az Operettben
Képgalériák
IV. Bereczki Zoltán klub
Kapcsolatok
Bereczki Zoltán
Szinetár Dóra
Tóth Veronika (Tóth Vera)
Kató Zoltán
Kapcsolódó események
4. Bereczki Zoltán klub
[2007. június 3. 15:00 - 18:00]

Bereczki Zoltán remekelt

Június 3-án több mint egy év szünet után ismét Bereczki Zoltán klubtól volt hangos a Fészek.

A műsort a Szállj velem című dal nyitotta, amit két szintén pörgősebb nóta követett, a Something got me started (Simply Red) és a Wake me up before you go-go (Wham!). A légkör izzott, Zoli majd kicsattant az energiától és ez hamar átragadt a közönségre is.

Az összeszokott zenekart ezúttal kiegészítette Kató Zoltán szaxofonos, aki olyan zenekarokban játszott mint a Bikini vagy az R-Go és jelenleg - többek között - az Adagio zenekarát erősíti. Az este folyamán a vokált Császik Mónika és Farkas Zsófia szolgáltatta. Három ilyen tempós muzsika után egy kis pihenő következett, vagyis egy líraibb dal Zoli első lemezéről, ami nem más volt, mint az Elvarázsoltál. Felcsendült a sokak számára már ismerős Lion sleeps tonight című szerzemény is, ami az eddigi klubok után szinte hagyománnyá vált. Ezt követően a napokban születésnapot illetve névnapot ünneplők kis meglepetést kaptak, ugyanis kiosztásra került néhány „BZ” felirattal ellátott exkluzív sapka. Az ajándékozás után meghallgathattuk milyen, amikor Zoli azt kéri „Őrjíts meg”.

Az este vendégei közül természetesen nem maradhatott ki Szinetár Dóra sem, akivel nemrég megjelent duett lemezükről énekelték a Szóló szaxofont (Miss Saigon című musicalből), és a Mondd, hogy szeressem őt (Jézus Krisztus Szupersztár) is felcsendült. Az első rész egy R-Go összeállítással, fantasztikus hangulatban, olyan állva tombolósan zárult. Zoli többször is próbálta bevonni a közönséget a táncolásba és éneklésbe. A szünetben a szervezők egy kis üdítővel és szendviccsel készültek, ahova néhány rövid beszélgetés erejéig Zoli is csatlakozott.

A szünet után a rajongók kérdéseire válaszolt Zoli, amiket a honlapon keresztül lehetett feltenni neki. Ezt két George Michael szerzemény követett, a Faith és a Freedom, továbbá az est meglepetés vendégével, Tóth Verával előadták az As című duettet. A következő szám az Against all odds (Phil Collins) volt, valamint hallhattunk egy csodálatos Josh Groban számot, a February songot, ami Zoli egyik új kedvence. A következős blokkban néhány újabb bulizós nóta következett. Régi nagy slágerek, mint például a Celebration vagy a Get down on it.

A műsor az elmaradhatatlan Smooth Criminallal (Micheal Jackson) zárult, amit Zoli szokásos kalapban, a már jól megszokott remek koreográfiával prezentált. Az ezt követő szűnni nem akaró tapsvihar után két ráadás dal is következett: a Fame Szinetár Dórival, és az Easy lover (Phil Collins) Farkas Zsófival. A közönség ezek után sem akarta, hogy a művészúr elhagyja a színpadot és vége legyen az estének, de sajnos a műsor véges volt. A rajongók még jó pár perc kitartó tapssal köszönték meg ezt a csodás estét.

A zenekar és Zoli ezúttal is ütősen szólt, valamint az új és régi dalok együttesen tették felejthetetlenné az estét. Az egész nagyon jó hangulatban telt, olyan igazi klub volt.

B.Eszter

[2007.06.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még