2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Music TeleVision Budapesten forgat
Fejlemények a botrányos Nas-buli kapcsán
Kapcsolatok
Nas

Botrány! Elmaradt a világsztár budapesti koncertje

Hiába várták a hazai raprajongók Nast a színpadra szombat este: a rapper az utolsó pillanatokban lemondta fellépését.

A buli elkezdődött fél 11 felé, nem volt semmi probléma. Először MC Gőzék játszottak kiegészülve egy svéd-spanyol rapduóval. Utána a Flegmadogz (Copycon csapata Szolnokról), majd a Sick 7 break csapat, akik hazánkat fogják képviselni a breaktánc világbajnokságon. Ezután kezdődött a problémás rész.

Feladták

Szegény DJ Zephilnek kellett a lemezeket pakolgatnia addig a pontig, amikor már kénytelenek voltak a szervezők feladni a reményt. Ez kb. fél 3-kor történt meg. Ekkor jelentette be szomorúan és feldúltan Zephil, hogy a koncert sajnos elmarad, mert a rapper nem akaródzik fellépni az egybegyűlt majd 2000 embernek. Mert neki ez nem fontos, nem számít... Az, hogy van aki sok száz km-et utazott azért, hogy őt láthassa. Az hogy kifizetett érte egy csomó pénzt ami, azért nem egy elhanyagolható szempont...

Nas kevesellte a szerződésben rögzített pénzt és a technikai feltételekkel sem volt elégedett. Az is elhangzott, hogy nagyobb a hely, mint ahogy azt előre tudták és kérnek még 10%-ot. Úgy néz, ki, hogy emberünk hakniturnén volt, pihent egyet, a rajongókkal nem nagyon törődve. A pénzt előre megkapta. A Crazy Styles szervezőcég képviselői szerint a rapper kifogásai mondvacsináltak voltak, és Nas végül „lelépett” nyolcmillió forintjukkal.

Mi lesz a megváltott jegyekkel?
 
A szervezők azt mondták, hogy beváltható lesz a Snoop koncertre július 12-re. Ez még nem 100%, de ezen dolgoznak. Nem tudják, hogy hogyan fogják megoldani a dolgot, amit kapunk róla információt, azonnal közzéteszük mi is.

Probléma volt az is, hogy sok ember a bejáratnál nem kérte vissza kezelés után a jegyét, így ők akár teljesen pórul is járhatnak. Sok a kérdés, igyekszünk válaszokat kapni. A Szervezők azon vannak, hogy megoldják a kialakult helyzetet, mi helyet biztosítunk nekik, hogy a híreiket rajtunk keresztül is eljuttassák hozzátok !

Egy külföldi Nas rajongói oldal, a Nasdaily arról számolt be, hogy a rappert letartóztatták Budapesten, azonban a beszámolók szerint a rendőrséget csak a rapper személyzetével hevesen vitázó szervezők miatt hívták ki, és Nas a vasárnap hajnali órákban elhagyta a várost.

- Aretuska -

[2007.06.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Yvee 2007.06.11. 15:45 • [1]
Sziasztok!
Sok kérdés merül fel sokunkban ezután a "majdnem" koncert után.... Azok táborához tartozom akik nem kapták vissza jegyüket (ahogyan én láttam senki sem kapta vissza, maximum visszavette.....), így várhatóan ennek árát vagy bármilyen más koncertre jegyet már nem kapok. De! kérdezem én hová lett az a sok jegy amit a rendezők (talán nem véletlenül) olyan gondosan gyűjtögettek, hiszen mikor megtudtuk, hogy nem lesz koncert mindenki a jegyét szerette volna visszakapni amik viszont rejtélyes módon eltűntek....Majd azzal az információval távozhattunk, hogy az infovonalat hívjuk (ez most komoly??????), hiába mondtuk, hogy hogyan bizonyítsuk, hogy itt voltunk ha nem kapjuk meg a jegyet.....Jaaaaaaaa, hát azt ők nem tudják. Jaaaaaa hát jelentem mi sem.
Sorolhatnám még kérdéseimet, például, hogy biztos, hogy csak éjjel 2-kor derült ki, hogy nem jön el? és még sok bizonytalan pont volt ebben az éjszakában. :-( A szervezőknek pedig sikeres problémamegoldást kívánok! (Ami nem lesz könnyű a látottak alapján!!!!)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még