2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az ország legnagyobb házibuliján jártunk - képes beszámoló
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
16. Kotta Fesztivál
[2007. június 28. 17:00 - július 1. ]

Az ország legnagyobb házibulija - 2007-ben is!

Tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb házibulija, a KOTTA fesztivál. A hajdúböszörményi fürdőkert hagyományos fesztiválja idén egy hónappal korábban, június 28. és július 1. között várja vendégeit az ország minden pontjáról.

A tavalyihoz hasonlóan idén is számos neves, közismert előadó és sok kisebb, megismerésre váró együttes koncertjének ad otthont a kedves hangulatú böszörményi kemping.

A popposabb hangokat kedvelő zenebarátokat többek között a Zanzibár, a Supernem, a Ganxsta Zoli és a Kartel valamint a Belga fellépése vonzhatja. Az egyre közkedveltebb új hullámos, brit alapokon nyugvó előadók között megtaláljuk a közelmúltban Amerikát is megjárt The Moog együttest és az elektronikus-pop zászlóshajójának nevezett Neo-t is. A szervezők az alternatívabb hangzást szeretőkre is gondoltak: ugyan Kispálék és a HS7 idén nem tud részt venni a fesztiválon, a Hiperkarma és a Kowalsky meg a Vega minden bizonnyal tartja majd a frontot. Zúzás is lesz rendesen: számos helyi bandán túl Black Out és a Wach my dying is tépi majd a húrokat.

A punk és a ska kedvelők sem unatkoznak

Ám a punk és a ska stílust kedvelők sem maradnak árván: az Alvin és a Mókusok, a klasszikus magyar punk zenekar még mindig nagy népszerűségnek örvend, míg a Skafunderz és a Testi egyenleg Ska kollektíva együttesek tehetségéről tavaly már meggyőződhetünk. A három napos bulit tovább színesíti a régi slágergyáros KFT és a rockabilly muzsikával igazi táncfergeteget varázsoló Mystery Gang.

A délig alvást pedig a hajnalig tartó bulik biztosítják. Tiszteletét teszi a breakbeat hercegnő, Ludmilla MC Lomex és MC XS társaságában, sőt az öreg szigetről, Angliából is érkezik két neves drum and bass dj: TC1 és MC LowQui.

Számos izgalmas program

A KOTTA szervezői a koncerteken túl számos izgalmas programmal is szeretnének kedveskedni vendégeiknek, köztük művészeti, kulturális programokkal is találkozhatunk. A három nap alatt több civilszervezet is közreműködik, így napközben erős hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, a drogprevencióra és egyéb, fiatalokat kényesen érintő problémára. A családias, baráti hangulatú bulin tehát nem csak szórakozhat, de tanulhat, művelődhet is az ember.

A fesztivál jegyárai a tavalyihoz képest nem emelkedtek. A három napra szóló jegy elővételben baráti 6000 forintba, a napijegy 2500 forintba kerül. További információt – így a jegyárusító helyek címeit – olvasóink is elérhetik a www.kottafest.hu webcímen.

Molnár András

[2007.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még