2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kisebb csoda történt a Sóstó Fiestán - képekben
Képgalériák
Képek a nyíregyházi Fiestáról
Kapcsolatok
Varga Feri & Balássy Betty
Lola
Cozombolis
Josh és Jutta
Mark (Zentai Mark)
DJ Szatmári
DJ Junior
Ricky
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Desperado
Crystal
DJ Hajnal (DJ Gustee - Hajnal Gusztáv)
Molnár Árpád
Kapcsolódó események
Sóstó Fiesta 2007
[2007. június 24.
vasárnap 20:00]
Sóstó Fiesta 2007
[2007. augusztus 19.
vasárnap 20:00]

A Crystal bakizott, Varga Feriék hengereltek a Fiestán

Lendületes produkciók, ritkán látható pörgős műsor jellemezte a hagyományos Sóstó Fiestát vasárnap este Nyíregyházán. A szervezők és a közönség már az augusztusi folytatásra készülnek.

Ezt is megéltük. Végre egy olyan eseményen voltam, ahol a fellépők nem alibiztek, hanem jókedvűen tették a dolgukat, így nem véletlen, hogy remekül szórakozott a több ezres közönség. Jó ötlet volt, hogy minden fellépő a 3-4 legsikeresebb dalát adta elő. Ennek köszönhetően nem voltak üres járatok a buliban, hanem pörgött a program és az idő egyaránt.

Az estet 21 óra magasságában miután Molnár Árpád a népszerű műsorvezető felkonferálta, Cozombolis kezdte a nagyszínpadon és DJ Hajnal fejezte be a kisszínpadon valamikor 3 órakor. A műsor közben Kasza Tibi véletlenül egy olyan dal konferált be, amit aznap nem énekeltek.

- Következik a Te vagy a jel - konferálta az énekes, majd Crystal-társai, Kati és Gábor megdöbbent arcát látva kapcsolt és gyorsan kijavította a bakit: - Bocsánat a Hív a végtelen következik.

Ments meg szerelem

Mark is szerepelt a fellépőlistán, ennek megfelelően természetesen nem maradhatott ki a Ments meg szerelem című sláger is, később következett Lola, aki a Mozdulj márral pörgősen kezdett és arra bíztatta a jelenlévőket, hogy éljenek a mának.

A parti egyik meglepetése Mark és Lola duettje bizonyult, akik Robbie Williams és Kylie Minogue „Kids” című dalát adták elő. Ezzel nem ért végett a duettek sorra, sőt ezzel kezdődött csak el: a sort Baby Gabi és Ricky folytatta a Forró tűzzel és a Grease egyik népszerű betétdalával, míg a Kelemen Tamás gitárossal kiegészült produkciót 1-1 szóló dalukkal foglalták keretbe.

Érdemes kiemelni Varga Feri és Balássy Bettiék dalcsokrát, akik remek kis műsort prezentáltak. Jó volt őket látni a színpadon, sőt Feri éneklés közben leugrott a színpadról és pacsizott az első sorban helyet foglaló szerencsésekkel, majd Betti is felment, hogy együtt folytassák a műsort az „Ébredni valakiért” című újdonságukkal. A romantikus dal hangulatát tovább fokozva megfogták egymás kezét. Ez igen kiváló párost alkotnak! Igaz, hogy az Egy bolond százat csinál című dalt szerzője nem kórusműnek szánta, de e napon ebben a formában csendült fel, hiszen a jelenlévők bátrabb része együtt dalolta az énekesekkel a népszerű filmdalt.

Elmaradt a Szatmári dalpremier

Dj Szatmári és Jucus saját dalaikból adott elő egy csokorral. Ebből - feltehetően azért, mert még nem készült el - kimaradt az új nyárra tervezett szerzeményük.

A leglendületesebb percek Josh és Jutta nevéhez fűződnek, akik ritkán látható pörgéssel lepték meg az érdeklődő tömeget. Közismert dalaikat – köztük a Fagyos a szívemet - lendületes alapokkal szerelték fel. Ennek köszönhetően a megszokott dallamok az újdonság erejével hatottak.

A Desperado fellépése előtt elsötétedett a színpad, mire sokan megijedtek, hogy valami gond van, de hamar kiderült ez az Add nekem az álmom muzsikájuk koreográfiájának a része. Őket Hamvai PG követte, aki ezúttal is a 28 golyóból álló nyakláncot viselt és játszotta a modern tánczenéket, míg a Nagyszínpad programját DJ Junior zárta.

A jól szervezett eseményt több ezres tömeg bulizta végig, így minden adott ahhoz, hogy augusztus végén újra partizókkal teljen meg a Sóstógyógyfűrdő.

- Bíró Zsolt -

[2007.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még