2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Crystal bakizott, Varga Feriék hengereltek a Fiestán
Képgalériák
Sóstó Fiesta - 2007 augusztus
Kapcsolatok
Hip Hop Boyz
Sterbinszky
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
Kefir (Kecskés Tibor)
L.L. Junior (Lesi László Csaba)
Tyson feat Majka
Majka (Majoros Péter)
Galambos Dorina
Bálint Ádám
Groovehouse
Kapcsolódó események
Sóstó Fiesta 2007
[2007. augusztus 19.
vasárnap 20:00]

Kisebb csoda történt a Sóstó Fiestán - képekben

Két órás, villámokkal tarkított vihar után hihetetlen, hogy megtartották a népszerű nyíregyházi eseményt vasárnap este. A viharos bulin csak a legkitartóbbak vettek részt.

Az eseményen - hivatalos 21 órás kezdés előtt - elsőként az eső lépett színpadra a Sóstó Fiestán. A meglepő „vendég” 130 percen keresztül volt jelen. A bulizók ennek nem igazán örültek, de nem mentek haza, hanem kitartóan vártak, és milyen jól döntöttek, hiszen 22.43-kor először Galambos Dorina fakadt dalra a Nagyszínpadon, majd érkezett Bálint Ádám, akinek segítségével felcsendült a nyár slágerduettjének is tekinthető Ez a szerelem.

A Hip Hop Boyz a csúszós színpad miatt a látványos táncbetétektől ezúttal eltekintett, de a legnagyobb slágereiket, mint a Megbántottakat picit öregurasan-, ám így is élvezhetően – adták elő, ami nem véletlen, hisz nem tegnap kezdték a szakmát. A katonai szereléshez hasonlító fellépőruhájuk nem mindennapi látványt nyújtott a színpadon.

Szeretlek Majka

Az este műsorvezetője Majka volt, aki Tysonnal az oldalán nemcsak fellépőként, hanem házigazdaként is fiesztázott. A rapper a főleg a tinilányok körébe nagy népszerűségnek örvend, ezt többen a „Szeretlek Majka” bekiabálással jutatták a tudomásunkra. LL Junior Táncolj című dalával táncoltatat meg a közönséget.

A Groovehouse már az örökzöldnek tekinthető Hajnal-lal is meglepte a közönséget, miközben DJ Hajnal a Sunshine Színpadon pakolta a  lemezeket, de előtte zenetörténetei pillanatnak lehettek szemtanú a jelenlévők, ugyanis Hamvai PG és DJ Sterbinszky először muzsikált együtt. Kongával megfűszerezett zenéjükre szemrevaló lányok nyomták a színpadon és a nézőtéren egyaránt.

Kefir elkésett

Kefir egy picit elkésett az Ének az esőben című nótával, mert ekkor már nyoma sem volt a csapadéknak. Egy óra magasságában a retrokedvelőknek B. Tóth László következett, majd az Erős vs Spigiboy páros live actje hozta lázba a közönséget. Nem titok, hogy Erős Attilának mindig nagy sikere van a csajok körében, ami ezúttal sem volt másként. A fellépés előtt Csohány Edinával, a helyi labdarúgócsapat csatárával cseverészet egy jót. (Hm, nem is tudtam, hogy Attilát érdekli a foci ….)

A krónikához hozzátartozik, hogy a Club 54 fellépése elmaradt. A hírek szerint a formáció a kényszerű késés miatt nem tudott várni a sorára, mert egy másik helyszínen volt jelenésük.

Emlékezetes party volt

A fergetegesnek ígérkező bulit, ugyan nem mosta el az eső, de a jogosan várt minimum ötezer ember helyett alig kétezren vettek részt a Fiestán, így feltehetően jelentős veszteséggel zárt az esemény. Egy biztos, aki ott volt annak egy életre emlékezetes lesz ez a buli, akár esett, akár fújt, a hangulat forró volt és megérte maradni.

- Bíró Zsolt -

[2007.08.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még