2024. május 5. | vasárnap | Györgyi nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a Motorostalálkáról
Kapcsolatok
Wellcome
Keleti Front
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
VIII. Zempléni Farkasok motoros hétvége
[2007. június 29.
péntek 19:00]

A vicces spicces figura tanácsa a Keleti Frontnak

A Keleti Front éppen a beállással foglalatoskodott, amikor az egyik spicces vendég tanácsot adott a srácoknak: Ne álljatok be gyerekek, mint a nagyok, nyomjátok úgy. Ez röviddel hét óra előtt történt, amikor még az ittas személyek száma elenyésző volt.

Megszállták a Farkasok a tábort

A hétvégén nem táborozók, hanem motorosok népesítették be a gyönyörű környezetben fekvő Kácsárdi Ifjúsági Tábort, ugyanis nyolcadik alkalommal rendeztek a Zempléni Farkasok motoros-találkozót Sátoraljaújhelyen.

A találkozót a Wellcome nevű formáció kezdte. A fiatalokból álló banda jól nyomta a rockot, miközben literszámra fogyott a sör és a szatmári szilva ízű „ásványvíz”. Szépen sorban érkeztek a motorosok, többen a sátrakat verték fel, pihenőhelyre persze csak akkor lesz szükség egy ilyen rendezvényen, ha marad idő szundításra a rengeteg bulizás mellett.

Alkalmi táncosokat kapott a Front

Miután a színpadot a Keleti Front gyorsan birtokba vette és elkezdte játszani a dalokat, úgy tűnt nem is rosszul, hiszen a már korábban megismert spicces barátunk mindig más-más lánnyal tett tánchoz hasonló nem éppen mindennapi mozdulatokat. Hogy szemléletesebb legyen: a partnerével egyik pillanatban a földön lityeget, majd a nyakába vette, megpörgette, megforgatta. Csoda, hogy nem bírták sokáig a lányok?! Eközben a többiek ülve élvezték a zenét, míg egyesek éppen a szalonnából álló vacsorájukat fogyasztották jóízűen.

A koncerten ízelítőt adott a csapat az Álmatlanul című második nagylemezük dalaiból, amely hamarosan meg is fog jelenni. Természetesen mi mással is zárhatták volna a koncertet, – ha egyszer már a száguldás szerelmesei alkották a közönséget – mint az igencsak népszerű motoros dallal, a Száz lóerővel.

A fiúk becsülettel lenyomták a bulit, igaz a korai időpont miatt kevesen ropták a táncot a színpad előtt. Ám aki kilátogatott az esemény nyitónapjára láthatta, hogy annál többen élvezték ülve a rock és a blues dallamokat.

- Jók voltatok. Köszi! – gratuláltak többen a Keleti Frontos fiúknak, miután a későbbiekben a trágár szavak kerültek a központba, hiszen a Blues Company fellépése következett.

Családi-party volt, minden kellékével

Bulizás, evés, ívás, mind-mind fontos dolgok az életben. Természetesen erről szólt a Zempléni Farkasok családi környezetben zajló találkozója, ám ezen nem kell csodálkozni, hiszen a motorosok nagy családja találkozott ezen az eseményen, és egy családi találkozóhoz ezek mind-mind hozzátartoznak.

- Bíró Zsolt -

[2007.07.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még