2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újra színpadon a Musical Company
Nehéz távozni a Musical Company műsora után
Képgalériák
Musical Company Baján
Kapcsolatok
Musical Company
Kapcsolódó események
Musical Show
[2007. június 30.
szombat 20:00]

Időutazás Baján a Musical Companyval

Évről évre megrendezik Baján a Városházi Estéket. Megjegyzem, a városnak van mivel dicsekednie, és az nem csak a szépsége. Lakói és látogatói egyaránt szeretik, amin nincs mit csodálkozni, ahogyan azon sincs, hogy a Musical Company fellépése is hasonló szellemben zajlott le.

Szeretem Baját. Hangulata volt az estnek, még inkább, mint az FMK-ban. Mintha ez a város még némi egzotikummal is megfűszerezte volna az előadást. Úgy látszik, nyárestéken mégiscsak vidéken, szabadtéren az igazi élmény végigülni/állni, kinek hogy tetszik, egy ilyen rendezvényt.

Ismételten jót kirándultunk. Hippikkel lázadtunk a háború ellen (Hair), meglátogattuk Chicago női börtönét, betekinthettünk Amerika zselékorszakába (Grease), megszületett Rocky, Eddie a rock and rollról dalolt (Rocky Horror Show), elhagyatott, régi lemezgyárban sétáltunk néhány útkereső-útvesztett fiatallal (Rent), megnéztünk egy vágyálombéli Zöldövezetet (Rémségek kicsiny boltja), és a II. Világháború előtti Berlint is meglátogattuk (Cabaret). Bicska Maxi is bemutatkozott nekünk (Koldusopera), láttunk Alul semmit, Teréz anya ellen küzdöttünk (Kiálts a szeretetért), aztán megpróbáltuk elüldözni a Cápákat, hiszen Jetek is voltunk (West Side Story). Találkoztunk Heródessel, Tonyval (Szombat esti láz) és Mabellel (Fame) is.

Élményekben gazdag esténk volt, és bőven van mit felidéznünk, hiszen messze jártunk a jelentől, még ha csak pillanatokra is. Korok, életképek, hangulatok! Hát kérem tisztelettel, ez a Musical Company. Mágusokként egyetlen csettintéssel megmutatják akárkinek különböző korszakok életérzéseit. A következő múlt-maratonig pedig maradnak az emlékek. Hagyom, hadd szépüljenek.

Hát, ennyi volt a MuCo Baján, nem több, nem kevesebb, egyszerűen mindent adtak, már megint. A félelmetes csupán az, hogy még mindig van tartalékban mit adniuk! Köszönöm az estét Baja, és köszönöm az élményt MuCo!

Sík Bernadett

[2007.07.04.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
vízöntő 2007.07.05. 09:14 • [1]
Kedves Bernadett! Mindig nagy örömmel olvasom a MuCo-ról szóló cikkeidet, minden szava szívemből szól. A kezdetektől figyelem Őket és nagyon drukkolok nekik, hogy tehetségük, lelkesedésük elég legyen ahhoz, hogy a hazai zenés színház igen kemény világában érvényesülni tudjanak. Utolsó bajai fellépésükről szóló cikked külön öröm volt, mert bajai vagyok, és soraidat olvasva , a fotókat átlapozva, újra élhettem ezt a csoda klassz estét.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még