2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Ladánybene 27
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
LB 27 Reggae Camp 2007
[2007. július 25. - 30. ]

Nemzetközi Reggae Fesztivál Magyarországon

A hazai zenei események között különleges csemegét jelentő LB27 Reggae Camp Nemzetközi Reggae Fesztivál - 2007. július 25-29. között – ismét megrendezésre kerül, hogy tovább népszerűsítse Jamaica zenéjét.

A rendezvény a hazai fesztiválkínálatban egyedülállóan eredeti, színes programot nyújt: idén a számos külföldi vendég között például ott lesz a világhírű jamaicai dancehall MC, Yellowman is.

Az elmúlt évek kitartó munkájának, a színvonalas rendezésnek és a világhírű előadók meghívásásnak köszönhetően az LB27 Reggae Camp nemzetközi hírnévre tett szert. A hazai reggae élet motorja, a Ladánybene 27 által szervezett rendezvény felkerült az európai fesztiváltérképre, így már a világ számos pontjáról - többek között Jamaicából, Francia Guyanából, a Guadeloupe szigetekről, Chiléből, Hollandiából, Németországból és a szomszédos államokból is érkeztek fellépők.

Idén is Jamaica szigetéről. a reggae őshazájából érkezik a fesztivál legnagyobb sztrávendége a 80-as évek legnagyobb jamaicai dancehall MC-je, a szexszimbólumként is emlegetett, extra megjelenésű énekes-showman, Yellowman.

A százhalombattai Csónakházban, közvetlenül a Duna partján lévő fesztiválhelyszínen július 25-én, szerdán soundsystemek, DJ-k és MC-k melegítik majd be a közönséget, a többi napon pedig összesen több mint 20 zenekar szerepel majd, köztük a Ladánybene 27, a Leo’s Den (D), a Dubians Live System (F), a Judah International Sound (UK), a Pannonia Allstars Ska Orchestra, az Irie Maffia és a Love Alliance Soundsystem is…emellett berendezésre kerül egy riportokat, fantasztikus hangulatú reggae koncerteket, reggae filmeket és a Ladánybene 27 jamaicai útjairól készült felvételeket bemutató reaggae mozi, és egy külön soundsystem sátor is.

A rendezvényen jelen lesz az Amnesty International, mely előadásokkal, teával és vízipipával várja majd az érdeklődőket és a megpihenni vágyókat a Menedék – chillout sátorban.

A fesztivál helyszíne összesen 20.000 négyzetméteres, s e hatalmas területen parkoló, szabad-téri grillkert, bográcsozó hely, lábteniszpálya, teniszpálya, kosárlabdapálya, röplabdapálya, csocsó, gyerekmedence is található. A sátorozási lehetőség mellett 12 faház is rendelkezésre áll, s az ezekhez tartozó vizesblokkok biztosítják a tisztálkodás lehetőségét.

A helyszínen 150 fős, kedvező árakkal dolgozó magyaros konyhájú étterem és büfék biztosítják az élelmiszer-ellátást, s az esetleges rossz idő esetén a felállított hatalmas sátrak nyújtanak menedéket.

- Negativeart / Kemper T. -

[2007.07.17.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
nagyM 2007.07.18. 13:48 • [1]
Megyünk-megyünk, biztosan király lesz! Jamaica a Duna-parton :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még