2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
PASO
Kapcsolatok
Re-G
Pannónia Allstars Ska Orchestra (P.A.S.O., PASO)
Jump Up Records
Ártér Kultúrpark
Kapcsolódó események
NagySKAland Skanking Camping - Helyszínváltozás !!!
[2006. június 29. - július 2. ]

Szászhalombatta helyett Óbudán lesz a Nagy Skaland

Az idei rendezvénynek - eredetileg Százhalombatta - az óbudai Római part ad otthont június 30. és július 2. között, melynek fő attrakciója a német-francia dancehall-reggae sztár Dr. Ring-Ding lesz.

Magyarország vezető ska zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra már lassan két és fél éve fáradozik töretlenül a műfaj hazai elismertségének és bázisának megteremtéséért. Az állandó koncertezésen kívül ehhez olyan eszközöket is bevetnek, mint a hetente jelentkező ska klubest, illetve ska zenei rádióműsor. Ebbe a körbe tartozik még szervezési tevékenységük is, amelynek talán leglátványosabb eleme az idén immáron harmadik alkalommal megrendezendő, mára már hagyománnyá vált NagySkaland FesztiválSkanking Camping is.

Az idei rendezvénynek - eredetileg Százhalombatta - az óbudai Római part ad otthont június 30. és július 2. között, melynek fő attrakciója a német-francia dancehall-reggae sztár Dr. Ring-Ding lesz. A doktor másodszorra teszi tiszteletét nálunk – utoljára két éve volt itt, szintén a PASO (és a Love Alliance) szervezésében -, s aki ott volt az első magyarországi fellépésén, az tudja, hogy a ska, reggae és danchall körökben nagy tiszteletnek örvendő fekete hangú énekes előadása egy kötelező, kihagyhatatlan program. A bő két (+ 1) nap alatt 18 zenekart és 5 soundsystemet felvonultató fesztiválra érkezik még egy francia ska-ragga formáció a Tribuman Project is, lesz cseh, szlovák és lengyel fellépő is, valamint koncertet ad szinte az összes jelenleg aktív Magyar ska zenekar, így természetesen a házigazda PASO is. Mindezeket pedig hallgathatjuk a tánctéren, a fűben heverészve, a teaház mellett, a focibajnokság közben, vagy a gyerekmedencéből.

A PASO erőfeszítéseit egyre nagyobb sikerek koronázzák, látszik ez az állandósult teltházas koncertekből és abból is, hogy a zenekar következő lemeze már a legnagyobb amerikai ska kiadó a Megalith kötelékében jelenik meg Amerikában és Európában is. Mindez azt jelzi, hogy aki a NagySkaland Fesztivált választja az első júliusi hétvégén, az biztosan nem fog mellé, ha minőségi ska-reggae programot keres!

[2006.06.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még