2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Müzlit és desszertet kínálnak a hallgatóknak
A legnépszerűbb DJ-k zenélnek a közkedvelt műsorban - íme a névsor
Nagy a titkolózás a születésnap körül
Képgalériák
Képek a Sunshine stúdióból (Reggeli Gyors)
Kapcsolatok
Sunshine Rádió
Rendes Sándor
Bocskai Magda
Legnépszerűbb csengőhangok

Eláruljuk a titkot! - induljon mindig jól a reggeled

Hamarosan 6.00 óra indul a Reggeli gyors a Sunshine Rádió hullámhosszán. A vidám, ám olykor komoly műsort most kivételesen nem a készülék vagy az Internet előtt, hanem a rádió stúdiójában hallgatom - és figyelem a kulisszatitkokat.

A mindig mókás két műsorvezető Bocskai Magda és Rendes Sándor kedvesen fogad. Elárulják, hogy már 5 óra óta talpon vannak, a stúdióba ma együtt érkeztek, ami a véletlen műve, hiszen általában Sanyi hamarabb befut, de e napon útközben éppen elcsípte a stúdióba igyekvő kolleganőjét, aki örömmel ült be a kocsiba.

Az élő műsor ellenére a „reggeliseken” nyoma sincs az idegességnek. Magda elárulja, a műsor előtt tíz perccel mindig megisznak egy erős feketét, és máris felébrednek, sőt mi több, meg is nyugszanak. A Reggeli gyors, – a szokásoknak megfelelően – ezen a napon is zenei blokkal kezdődik. Megtudom, hogy a dalokat nem a műsorvezetők, hanem a zenei szerkesztő válogatja, aki az összeállításnál különböző szempontokat vesz figyelembe.

Nyár van és szeret a nő

A legfontosabb az, hogy minél kedveltebbek legyenek, és a lehető legszélesebb korosztályhoz szóljanak a felvételek. Ezen belül különböző stílusú és tempójú magyar, illetve külföldi előadó által prezentált dalok csendülnek fel. Látogatásom napján a Fiestától a Szeret a nővel és a Pa-Dö-Dö Nyár című dalával kezdenek, majd a névnaposok ismertetése és a köszöntések következnek. Újabb két dalt hallgatunk meg és következik az Ütköző és a nap legérdekesebb hírei.

Interaktív program lévén a hallgatók SMS üzenetekben is elmondják véleményüket a terítéken lévő témákról. Vannak állandó üzenetküldők, akik rendszeresen szólnak hozzá a történésekhez. Nagy népszerűségnek örvend a születésnapi és névnapi köszöntő is. Ezen keretek közt a műsorvezetők telefonon köszöntik fel az ünnepelteket, sőt egy szerencsésnek mindig édes meglepetésben, azaz egy tortában van része.

Nincs témamegkötés

A rádió közlekedési felelőse Bordás Béla elsőként értesül a közlekedési eseményekről, balesetekről vagy dugókról. Ezek a hírek elsőbbséget élveznek és fontos történés esetén Béla soronkívül kap szót az adásban. Ez azért is jó, mert sokan kocsiban hallgatják műsort és számunkra fontos, hogy minél hamarabb megtudják az eseményeket. A műsorvezető páros elmondhatja magáról, hogy teljesen szabad kezet kapnak abban, hogy mit mondanak a műsorban, nincs témamegkötés.

Magda és Sanyi nagyon élvezik, amit csinálnak, jó kedvűen teszik a dolgukat, így nem véletlen, hogy nem csak nekik, hanem a hallgatóknak is rendszeresen jól indul a napjuk. Ehhez csak a Reggeli gyorsot kell elcsípniük, amelyben a humor és a vidámság kötelező elem.

- Bíró Zsolt  -

[2007.07.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még