2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fenyő népszerű előadókkal jubilál!
Kapcsolatok
Szandi
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Fenyő Miklós
Kapcsolódó események
Fenyő Miklós koncert
[2007. augusztus 25.
szombat 20:00]
Fenyő Miklós koncert - RÁADÁS
[2007. augusztus 26.
vasárnap 20:00]

Szandi és Baby Gabi felkészült a Fenyő-bulira!

Augusztus 25-én nagy meglepetésben lehet része mindazoknak, akik kilátogatnak a X. jubileumi Fenyő koncertre, a Margitszigetre. Az ünnepelt mellett hallatja hangját - Fábry Sándor szerint - Fenyő legjobb szerzeménye, Szandi is, és az egykori Baby Sister, Gabi is duett-tel köszönti a művészt.  

A különleges estén háromszoros jubileumot ünnepel nem mindennapi sztárvendégekkel Fenyő Miklós. A hatvan éves művész nemcsak a születésnapját tartja azon az estén, de a pályájának negyvenedik évfordulóját - és a tíz éves margitszigeti koncertsorozatának jubileumát is. Mivel az első bulira az összes jegy elkelt, így az eseményt 26-án megismétlik!

Eltelt tíz év...

Pont tíz éve, 1997-ben lépett először az angyalföldi színpadra, s lám, hogy szalad az idő, már a tizedikre kerül sor. Természetesen vendégek nélkül nem koncertezett a tíz év alatt, így eme jeles eseményre is olyan vendégeket hívott, akik meghatározták a pályafutását.

Heilig Gábor és Miller Zoltán mellett fellép az egykori felfedezett, a kétmillió eladott hanghordozóval büszkélkedhető Szandi is, aki Fenyővel és - a szintén fellépő - Baby Gabival is énekel duettet. Érdekesség, hogy Gabi február elején megjelent albumán mindettőjükkel énekel, amit minden bizonnyal a bulin is élőben előadnak majd.

Gabi álma újra valóra vált!

"Én nagyon szeretem a rock and rollt és minden lemezemen valahol visszaköszön ez a stílus. Hungárián nőttem fel, és Fenyő Miklós az az előadó, akire felnézek. Már második alkalommal lépek fel a művész koncerjén. A duettalbumon is van egy közös dalunk, amire nagyon büszke vagyok. Azért egy Fenyő Mikivel énekelni nagy dolog! Érzésben annyira nagy, mint Szandival énekelni. Minden Szandi album meg van, mindig ő volt a példaképem.

Most ott fogok állni egy színpadon a kedvenceimmel, egy gyerekkori álmom vált valóra megint. Ezt kevés ember mondhatja el magáról. A dalok, amiket énekelünk: Szandival a Majdnem Monroe-t és a Limbó jódlit, a Miklóssal pedig Hol van már a tavalyi smárt. Nagyon várom már, és nagyon izgulok. Minden apró részletre figyelünk. Majd meglátjátok a koncerten."
- árulta el lapunknak Baby Gabi.

Szandi és a jódli-dili

Az énekesnő már több ízben volt a mentorának vendége, így a jubileumi esten is természetes volt, hogy a felkérésre igent mondjon.

"A megíhvás nagyon jól esett, Miklós bátyám kérésének mindig boldogan mondok igent. Az ötlete, hogy duetteket énekeljünk, különleges és egyben érdekes. Baby Gabival már az aktuális lemezén is énekeltünk együtt, ami szerintem nagyon jól sikerült. Emellett egy meglepetés duettet is elő fogunk adni, ahol mindketten jódlizunk is. Természetesen Mikivel is fogok duettet énekelni. Már várom a próbákat, biztosan nagyon jó hangulatúak lesznek.

Annak meg különösen örülök, hogy 26-án lesz egy ráadás előadás is. Ezek szerint a közönség is érzi, milyen különleges alkalomnak igérkezik ez a jubileumi Fenyő koncert. Nagyon szép zárása lesz ennek az igen mozgalmas, fellépésekkel teli nyárnak." - avatott be a részletekbe Szandi.

Hatalmas bulinak nézünk elébe és aki kilátogat a Margitszigetre az minden bizonnyal felcsavarja majd a szőnyeget vagy épp, ha kedve tartja (és miért ne!) beül a limbó hintóba. Mi mindenesetre mindkettőben részt veszünk! Akkor nincs is más hátra, mint visszaszámolni!

- Kemper T. -

[2007.08.23.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Wiki23 2007.08.08. 19:50 • [1]
Jó a cikk!az én jegyem már megvan,alig várom,hogy bulizzak!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még