2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A BBC is játssza a Szigetről szóló dalt
Nem csak a vendégek táncolnak a Szigeten
Vigyázz! Hamis Szigetjegyek vannak forgalomban
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Minden, ami a "Szigeteléshez" kellhet

Információk, amelyek a zenei programok mellett a idei Sziget Fesztivál során fontosak lehetnek.

Akinek kedve szottyan, az még akár bankba is mehet a Sziget Fesztivál ideje alatt, ugyanis az egyik társaság kihelyezett fiókjában várja az ügyfeleket, ahol biztosan választ kaphatnak a felmerülő kérdésekre. Sőt, választott jegyedet már bankkártyával is megveheted, csak a megfelelő logóval ellátott helyet kell megkeresned.

Vigyázz a batyudra!

A szervezők ismét felhívják a vendégek figyelmét, hogy a rendezvény területén csomagmegőrző működik, amelyet azért hoztak létre, hogy használják is. Nem tanácsos ugyanis a hátizsákokat a sátorban hagyni, mert könnyen lába kelhet a benne tárolt értékeknek, használati cikkeknek. Ha valaki mégis elveszti valamilyét, érdeklődhet felőle az Információnál, illetve működik egy talált tárgyak telefonvonala is. Aki pedig biztosra akar menni, a bejáratnál egy biztonsági jeladót is bérelhet, így garantáltan csak saját maga viheti ki a cókmókját, feltéve persze, ha nem felejti el, hova rejtette a jeladót…

Ha fáj valamid

Ha bármiféle egészségügyi panaszod lesz a fesztivál ideje alatt, az Egészségügyi Bázison szakképzett nővérek és orvosok várják jelentkezésedet. Illetve emellett gyógyszertár és 21 elsősegélynyújtó civil is a rosszul lévők rendelkezésére áll. Akinek pedig valamiféle lelki eredetű nyavalyája van, azt is sok szeretettel várja a Lélekambulancia, sőt a kábítószerekkel kapcsolatos kérdéseidre is választ kaphatsz a Prevenciós Sátorban. Egy jó tanács: TAJ-kártyát mindenki vigyen magával, szükség lehet rá!!!

Közlekedj okosan!

Legjobb, ha tömegközlekedéssel közelíted meg a Szigetet, – pontos menetrendet a honlapon találsz – ugyanis parkolási lehetőség nem igazán akad. Lehet menni hajóval, busszal, taxival. Aki pedig gépkocsiját mégis a tilosban állítja le, annak a rendőrök elszállítják onnan…
Drótszamárral, azaz kerékpárral is mehetsz, a megőrzőben ingyen vigyáznak rá, sőt ha valami elromlik rajta, akár meg is javíttathatod.

Minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezd magad

Ha kedved szottyan, akár filmet, elemet, eldobható fényképezőgépet, kamerába kazettát is vehetsz, vagy éppen elő is hivathatod a fényképeidet. Ezen kívül is sok hasonló szolgáltatással vár a Fotó Sátor… S mióta Sziget a Sziget, létezik a Házasságkötő Sátor is, ahol mindenki házasságot köthet, akinek éppen ez a vágya. Csak éppen ez nem egy életre szól…

Játszóház is várja a játékos kedvű lakókat, ahol óriás táblás játékokon és társasjátékokkal töltheted el az erre szánt időt. De lesz még postai szolgáltatás, Zöld Övezet Infopont, fogékszer felhelyezés is, sőt akár vért is adhatsz, s még a vércukorszintedet is megmérettetheted.

Ezek után valószínűsíthető, hogy a zenei események mellett is bőven megtalálható mindenféle szórakozási forma, s amint olvashattuk, szakértő kezek fogják vigyázni a szigetlakók nyugalmát. Aki mégis több információra vágyik ezekkel kapcsolatban, az látogasson el a Sziget Fesztivál hivatalos honlapjára, és ott minden információt megkaphat.

- Havassy -

[2007.07.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még