2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
90.9 Jazzy
Kapcsolódó cikkek
Huszárosan indított a 90.9 Jazzy
Ezt érdemes megnézni: egy remek link péntekre!
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: 90.9jazzy
Kapcsolatok
90.9 Jazzy
Legnépszerűbb csengőhangok

Különleges hang az éterben

Mintegy féléve élvezhetik a budapesti lakosok azt a jazzrádiót, ami 90,9 Jazzy néven szólalt meg először ez év februárjában. Az adó a téli indulás óta egyre népszerűbb a prémium rádiók körében, a hallgatókért való küzdelmekben pedig olyan ellenfelekkel veszi fel sikeresen a versenyt, mint a RadioCafe, az Info, a Klub-, a Bartók- és a Gazdaság Rádió.

Érdekes és színes műsorokkal várja a hallgatókat a 90.9 MHz-en a Jazzy.

A Jazzy Hungarikum a magyar jazz élet kiválóságait mutatja be a klasszikusoktól a fiatal előadókig. A műsort két fiatal vezeti, akik testközelből élik meg a hazai jazz életet. Kertész Csaba és Zsély Anna vasárnap és hétfőn esténként jelentkezik a „Hungarikummal” este tíztől, majd ezeket az adásokat kedden és szerdán ugyanebben az időben megismétlik.

A Soul Session-ben a ’70-es és a ’80-as évek legnagyobb soul slágerei szólalnak meg elsősorban, de nem csak műfaj szülőhazájából, vagyis a tengerentúlról. Érdekességekről, információkról, és a műfaj népszerű, vagy kevésbé ismert előadóiról, albumaikról Bogyó Tamás tájékoztatja a hallgatókat, aki egyébként Európa harmadik legnagyobb Soul zenei gyűjtője. A műsor szombatonként este nyolc és tíz óra között hallható a 90,9 MHz-en.

Vendégek a jazz élő legendái

Sokak mellett a Jazzy csapatát erősíti Kovács László is, aki a több mint húszéves zenei- és tizenkét éves rádiós múltjával az egyik legkedveltebb műsor házigazdája. A Jazz Kovacs-ban hallhatják a legjobb smooth jazz muzsikákat, és itt lehet szert tenni a legfrissebb lemezek bemutatójára is.
A Jazz Kovacs szombat reggel kilenc órától délig hallható, az ismétlés pénteken este 8 és 11 között kerül adásba.

A világ egyik legismertebb jazzműsora a Dave Koz Radio Show. Az amerikai szaxofon-legenda, aki több milliós lemezeladás és számtalan aranylemez után állt szpíkernek már bizonyította rátermettségét. Ezt az adást a világon közel 130 rádióadó közvetíti, hazánkban egyedül a Jazzyn hallható. A műsor vendégei a jazz élő legendái, amit vasárnap esténként hat órától nyolc óráig sugároznak itthon.

A Jazzy Garden egy eredeti jazz műsor, benne a műfaj kiválóságaival. Itt érdekes és értékes interjúk készülnek fiatalokkal és mesterekkel egyaránt. A műsorvezető Kertész Csaba, egy fiatal jazz zenész, aki nemcsak óriási alázattal viseltetik a műfaj és képviselői iránt, de napi kapcsolatban is van a közönséggel és a hazai zenészekkel. A műsor vasárnap este nyolc órától tíz óráig tart.

Az említett műsorvezetőkön kívül a Jazzy csapatába tartoznak olyan ismert személyek is, mint Albert Györgyi, Rókusfalvy Pál vagy éppen a tv2-s Váczi Gergő.

-ej-

[2007.08.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még