2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kefir szerint igenis lehet férfi és nő között barátság

Legutóbbi programok

Összes program

Legutóbbi kiadványok
Játszom a tűzzel (2007)
Az élet megy tovább (2006)
Az élet megy tovább (2005)

Összes kiadvány

     
  Vásárlás
Kefir (Kecskés Tibor): Az élet megy tovább
Megjelenési dátum: 2005. november 30.
Megjelent:
CD » maxi (2005)
Tracklist:
1. Az élet megy tovább [Radio Edit]
2. Az élet megy tovább [Disco Roberto remix]
3. Az élet megy tovább [Tomazo remix]
4. Az élet megy tovább [Karaoke]
Közreműködők:
előadó/zenész: Kefir (Kecskés Tibor)
kiadó: EMI Music
A vadonatúj szerzemény abszolút valósághű képet fest Kefir jelenérõl: "...mert bármi legyen, az élet megy tovább!" A most elkészült kislemezen több változatban is hallható a dal. A remixek között megtaláljuk Disco Roberto, a "modern retrohullám" éllovasának klub verzióját, a Tomazo remixet és a felvétel karaoke változatát.
 
     

Helyszíni jelentés Kefir forgatásról - képekkel

A közelmúltban forgatta le első önálló videoklipjét Kefir, aki - miután a V-tech zenekar jelenleg szünetelteti munkáját - szólókarrierbe kezdett.

Az exbőrgyár területén nagyon jó hangulat fogadott az „Az élet megy tovább” című dalhoz készülő klip forgatásán. Kefír (Kecskés Tibor), Indián és többiek forgatták Kefír első szólólemezének első klipjét. Mellesleg ez Kefír első önálló klipje is Indián rendezésében.

A forgatás egy csendesebb pillanatában azért egy szóra elkaptam Kefírt, hogy megérdeklődjem, hogy is állnak, és csak úgy dőlt belőle a szó.

- Reggel óta forgatunk mint az állat. Nekem eddig nagyon tetszik. Egy csomó olyan dolgot talált ki az Indián, amire eddig nem is gondoltam, hogy megkönnyíthetné az én feladatomat. Vettünk föl greenboxos jelenetet, most éppen zongoráztam hülyegyerekekkel a háttérben. Kegyetlen jók! Nem tudom fokozni, annyira imádom őket. Az egész klip erről szól. Őrültség, vidámság, hepiség.
- Mi lesz a V-tech-kel?
- A V-tech az marad, csak szünetel. Idénre már nincsen lekötött nagy koncertünk. A kisebb fellépéseket csinálom ugyanúgy mint eddig Szami nélkül, úgyhogy nincs változás. Jövőre ha lesz koncertfelkérés a V-tech-nek annak eleget fogunk tenni, de e mellett a szólólemezeinket csináljuk. Nagyon fontos, hogy egyáltalán nem vagyunk egymás ellenségei, ez most csak egy kis kirándulás. Majd a közönség eldönti, hogy mit szeretne. Én azt csinálom amit várnak tőlem. Most egy kicsit önző voltam, csináltunk ilyet, aztán majd meglátjuk.

Közben persze Indián jön beállít dirigál, a fénymesterek mindenféle hungarocell darabkákat, szűrőket rakosgatnak jobbra balra, állványoznak idevilágítanak, odavilágítanak, egészen addig amíg az operatőr és Indián is elégedett a bevilágítassal.

- Mi volt a nap fénypontja?
- Szerintem ez a jelenet, ezt élveztem legjobban, ez a bolondozás. Meghát több mint két hónapja nem láttam az öcsémet, most feljött Miskolcról és ő is benne lesz a videoklipben.
- Sok a rajongó a forgatáson.
- Igen, ők a törzsrajongó társaság, én hívtam őket, hogy részt vehessenek első klipem forgatásán, meg lesz majd egy nagyjelenet, és aki szeretne az be is állhat a klipbe.

Újabb beállás, most Ildikó közelébe kerültem aki csillogó szemmel nézte a történéseket, bár elmondása szerint dél óta itt dekkol, és még egy grammot nem volt kamera előtt, viszont a smink már fenn van, de nagyon élvezi a forgatást, röhögnek nagyokat az öltözőben, van melegkaja, mi kell más?

Klip megy tovább, táncoslányok beállnak, fény persze megint nem az igazi, újabb fényigazítás, ködgenerálás, lámpacsere, meg minden ami ilyenkor kell. Fárasztó egy mesterség az biztos. De végül minden stimmel, megfelelő mennyiségű fény kerül a táncosokra előtérben háttérben, mehet a menet, háromszor négyszer és majd a vágószobában áll össze az egész.

Majd ugyanazok a táncoslányok közelről, távolról, vágóképek. A hangulat továbbra is abszolút pozitív, mindenki teljesen jól érzi magát. Persze nem íróasztal mögött görnyedünk (mint én most - sic) hanem jó társaságban, profi gárda segítségével csinálunk valami őrületeset.

Még egy kis szünet, Kefír pózol a fotósoknak, riportot ad a VIVA-nak, hadd legyen valami beállított kép is, ne csak a forgatás képei. Közben míg az egyik táncoscsapat a dobokókon izzad, a másik csapat gőzerővel próbálja a nagyjelenetre a lépéseket, hol összejön az együttmozgás, hol nem, de nem ez a lényeg.

És a végén a gruppenjelenet, mindenki a színpadon zsonglőrtól cintányéroson keresztül a tűzvarázslóig. A klipet hamarosan láthatjuk a zenecsatornán, kíváncsi vagyok mit vágtak össze ebből a kavalkádból.

Sir Oesh.

[2005.11.30.]

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
envivien 2005.12.22. 14:07 • [2]
Szerintem is szuper lett a klip! A szám is nagyon nagyon jól sikerült! Nagyon illik a Kefirhez a dal mert olyan könnyen meg lehet szeretni mint őt! Puszi neked is tech! Kefir a király!
tech 2005.12.12. 22:36 • [1]
Nagyon jó lett szerintem az új klip! Nekem nagyon bejön! Na meg persze Az élet megy tovább című száma is király!
Minden igazi nagy rajongónak 10000 puszi! :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még