2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
A legnépszerűbb webrádió: ahol mindenki szeretetből dolgozik
Megadance Rádió
     
 
Megadence Rádió
Megalakulás: 2005.
Web: http://www.megadanceradio.hu
 
     

Megadance Rádió

2005-től hallható az adás, kezdetben 10-15 órás adást készítettek, összesen 3-10 hallgatónak. Nyugodtan kijelenthető, hogy egyfajta tesztüzemeltetés volt. Ezt követően 2006-tól 24 órás adásidőre tértek át, és természetesen jogdíjfizetés alól se bújtak ki, mind a mai napig jogtiszta a rádió.

A kis csapat ami folyamatosan változó 3-5 személyből állt, mára mát stabil 12 főre duzzad, valamint a kezdeti átlag 10 hallgató is elérte a100-160 főt,ami persze cserélődik így nehéz megmondani naponta mennyi az egyedi hallgatók száma, a tulajdonos becslése szerint 1000 főt írnék.

A műsorvezetők mind szeretetből, folyamatosan fejlődő egyre színvonalasabb rádióadással készülnek a hallgatók részére. A zenei stílusukat leginkább a pop, dance, funky, euro-italo dance és minden, ami dallam és értelem. Legyen ez megtalálható akár egy jó őskövület rock zenébe is. Megtalálható a kínálatban az 197-es évektől kezdve egészen a napjainkig nyúló slágerek és zenék is.

A weboldal 2006 közepén megújult, fiatalos egyszerű formát vett, kiváló csapat alakult ki a megachaton, és igazi megahallgatói tábor alakult ki, nagyon jó hangulattal. Folyamatosan fejlődnek, mára alacsonyabb sávszélességgel rendelkezők is akadálymentesen tudják hallgatni a megadance rádió adását, a nekik nyújtott külön server segítségével.

Kívánságműsorokkal, slágerlistákkal és persze játékokkal is igyekeznek a hallgatók kedvére tenni. Egy tehetséges műsorvezető pedig híreket is szerkeszt, így naponta estefelé 4 percben hírösszefoglaló is szól, természetesen a világ és hazánk legfrissebb történéseivel.

A rádió fejlődése lassan de biztosan történik mivel nem a tini korosztályt célozták meg, hanem inkább a középkorosztály, és őket sokkal nehezebb elérni mint a fiatalokat akik úgymond szinte a neten nőttek fel. Rengetegen a munkahelyükön hallgatják a rádiót, ezért a legerősebb hallgatottságuk is 9.00-16.00 között van.

Kívánságokat a weboldalon lehet kérni az erre létrehozott „kiviláda” segítségével. Emellett akár a műsorvezető felhívásával is lehetséges a kérés, illetve msn és skype segítségével is utolérhető a rádió.

[2008.08.15.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még