2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
MegadanceRádió
Kapcsolódó cikkek
Augusztus 30-ig keressük a legkedveltebb netrádiót! - Pályázz és nyerj!
A legnépszerűbb webrádió: Terjed, mint a vírus
Legnépszerűbb webrádió: Még van időd pályázni!
A legnépszerűbb webrádió: Tizenhárom ismeretlen alapította
A legnépszerűbb webrádió: a Szabad Európa Rádió utódja a neten
Legnépszerűbb webrádió - még TV adás is van a PowerFm-nél
Kapcsolatok
Megadence Rádió
Legnépszerűbb csengőhangok

A legnépszerűbb webrádió: ahol mindenki szeretetből dolgozik

Folytatjuk versenyünket, amelyben netes rádiók mérkőznek meg egymással, mégpedig azért, hogy a végén kihirdethessük, hogy melyik is a legnépszerűbb webrádió. Most a MegadanceRádión van a sor.

2005-től hallható a program, kezdetben 10-15 órás adást készítettek, összesen 3-10 hallgatónak. Nyugodtan kijelenthető, hogy egyfajta tesztüzemeltetés volt. Ezt követően 2006-tól 24 órás adásidőre tértek át, és természetesen jogdíjfizetés alól azóta se bújtak ki.

A kis csapat ami folyamatosan változó 3-5 személyből állt, mára mát stabil 12 főre duzzad, valamint a kezdeti átlag 10 hallgató is elérte a100-160 főt,ami persze cserélődik így nehéz megmondani naponta mennyi az egyedi hallgatók száma, a tulajdonos becslése szerint 1000 főt írnék.

Széles a zenei stílus

A műsorvezetők mind szeretetből, folyamatosan fejlődő egyre színvonalasabb rádióadással készülnek a hallgatók részére. A zenei stílusukat leginkább a pop, dance, funky, euro-italo dance és minden, ami dallam és értelem. Legyen ez megtalálható akár egy jó őskövület rock zenébe is. Megtalálható a kínálatban az 1970-es évektől kezdve egészen a napjainkig nyúló slágerek és zenék is.

A weboldal 2006 közepén megújult, fiatalos egyszerű formát vett, kiváló csapat alakult ki a megachaton, és igazi megahallgatói tábor alakult ki, nagyon jó hangulattal. Folyamatosan fejlődnek, mára alacsonyabb sávszélességgel rendelkezők is akadálymentesen tudják hallgatni a megadance rádió adását, a nekik nyújtott külön server segítségével.
Kívánni több fronton is lehet

Kívánságműsorokkal, slágerlistákkal és persze játékokkal is igyekeznek a hallgatók kedvére tenni. Egy tehetséges műsorvezető pedig híreket is szerkeszt, így naponta estefelé 4 percben hírösszefoglaló is szól, természetesen a világ és hazánk legfrissebb történéseivel.

A rádió fejlődése lassan de biztosan történik mivel nem a tini korosztályt célozták meg, hanem inkább a középkorosztály, és őket sokkal nehezebb elérni mint a fiatalokat akik úgymond szinte a neten nőttek fel. Rengetegen a munkahelyükön hallgatják a rádiót, ezért a legerősebb hallgatottságuk is 9.00-16.00 között van.

Kívánságokat a weboldalon lehet kérni az erre létrehozott „kiviláda” segítségével. Emellett akár a műsorvezető felhívásával is lehetséges a kérés, illetve msn és skype segítségével is utolérhető a rádió.

Folytatódik a verseny!

Még mindig van lehetőség arra, hogy elküldjétek nekünk a kedvenc webrádiótok pályázatát a bizso@zene.hu e-mail címre és ezzel bekerüljetek a versenyzők közé. Mi bemutatjuk az adótokat és lehetőséget biztosítunk, hogy szavazni lehessen mindenkire, így tényleg a hallgatók és a mi olvasóink döntik el, melyik adó lesz a befutó. Augusztus 30-áig van még lehetőségetek pályázni, ne habozzatok.

Bővebben a versenyről.

– Havassy Anna Katalin –

[2008.08.17.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
djdns 2008.11.06. 16:11 • [2]
:) Igy van , köszönjük a véleményt, a rádióra senki nem mondta , hogy profi sőtt amatörként van feltüntetve és mindig is amatörrádióként fog működni , profi rádióbol van elég :) de valakinek a profi is amatör :) Műsorkimaradások server gondok ,a zsúrok lehetségesek , a műsorkiirás eltérése a dolgozó emberek körülbelüle várható adása. Itt mindenki hobby szinten űzi a rádiózást iylen olyan munka mllett :) Valaki meg vasútmodellezik valaki meg nyerőautomatázik :)
sanyaman 2008.11.05. 08:36 • [1]
Ez a web rádio full amatőr.Van egy műsor összeállitása de sose az van épp ami ott kivan irva.Két műsorvezető van aki komolyan is csinálja ezt az egészet dj dns és a dj godó többiek mint egy baba zsuron lennének ugy zenélnek.Ilyen 10 percenként megszakadó adásokrol már ne is beszéljünk.Ez egész zene egy katymasz ,scootert képesek összekeverni rock and rollal.Ha ilyen a magyar webrádio igényesség ,akkor inkább nem hallgatok magyar web rádiókat.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még