2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Részletes program
     
 
3. Szentiváni Nyári Fesztivál
Dátum: 2007. június 15. - 17.
Helyszín: Győrszentiván, sportpálya
 
     

Lajtai Kati és Pataky Attila együtt segítenek

A már hagyományosnak számító jótékonysági és családi nyárnyitó fesztivált idén is megrendezik Győrszentivánon, ahol számos színvonalas program és koncert közül válogathatnak az érdeklődök.

A III. Szentiváni Nyári Fesztiválra június 15-16-17-én kerül sor, – s ahogy azt már az ezt megelőző években megszokhatták a rendezvény résztvevői – minden korosztály érdeklődését felkeltő, változatos programot állítottak össze az ötletgazdák. Számos ismert művész és amatőr műkedvelő közreműködésére számíthat az, aki kilátogat a helyszínre.

A sztárok is segítettek

A programok összeállításánál fő szempont a látogatottság növelése volt, mivel így mind nagyobb összeg folyhat be a Lurkó Alapítvány részére. Ez az alapítvány a győri kórház gyermekosztályáért jött létre. A hónap elején a fesztivál résztvevői már felkeresték a kis betegeket, hogy látogatásukkal és az ajándékba vitt játékokkal illetve meglepetésekkel egy kis mosolyt csaljanak a gyermekek arcára. A látogatáson jelen volt Lajtai KatiLukács LászlóSipos Péter és Pataky Attila.

S később, a fesztivál jegyeladásának egy részét, a tombolából és a főzőversenyből befolyó összeget pedig teljes egészében a gyermekosztályt segítő alapítványnak adják át, ahogy tették azt már korábban is.

Színes programok, három napon keresztül

A rendezők a három napra körülbelül 35-40 ezer ember részvételére számítanak. Műsorvezetőnek a megyei napilap főszerkesztő –helyettesét, Fábián Györgyöt kérték fel.

A tavalyi évhez hasonlóan az esemény három napos lesz, a nyitó nap – azaz 15-e – belépőjegyes lesz. S, ahogy azt a vendégek már megszokhatták: nem egy, hanem két nagykoncert jut egy-egy napra. Elsőként fellép a Tankcsapda és az Edda, amelyek a rockzene kedvelőinek igazi csemegét jelenthet, ugyanis a két nagyágyú közvetlenül egymást követően lép a színpadra.

Szombaton – amely már ingyenes nap lesz, csakúgy, mint a vasárnap – Győrszentivánra látogat Caralmel és Bartók Eszter, valamint fellép a Crystal együttes is, hogy bemutassa a Világok hangjai névre hallgató nagykoncertjét.

Kordáék kezdenek, Demjén zár

Vasárnap délután Korda György és Balázs Klári indítja a sztárok sorát, majd este az Irigy Hónaljmirigy zenés - humorshow-ja következik, hogy a napot és egyben a fesztivált a népszerű és elismert énekes, Demjén Ferenc zárja.

A szórakozási lehetőségek azonban nem csak a „nagyokra” korlátozódnak, ugyanis lesz táncbemutatót, hastánc előadás és bál is. Kiegészítő programként mindkét ingyenes napon játszóházat és vidámparkot is működtetnek majd, amely a gyermekek kikapcsolódását fogja garantálni.

Aki tehát kilátogat a III. Szentiváni Fesztiválra, az biztos lehet benne, hogy remekül fog szórakozni, hiszen a fellépők névsora igazán tetszetős. Úgyhogy a jókedv és a zenei élmény garantált, s külön pluszt jelenthet, hogy miközben jól érezzük magunkat, még a győri kórház gyermekosztályának kis betegein is segíthetünk.

– Havassy Anna Katalin –

[2007.06.12.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még