2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
     
 
Mozart! Debrecenben
Dátum: 2006. április 1.
szombat 20:00
Helyszín: Főnix Aréna, Debrecen
 
     

Debrecenben is bemutatják a Mozart! -ot

A nagysikerű „Rómeó és Júlia” társulatának újabb fergeteges musical előadása.

A nagysikerű Mozart! című musical két előadás keretében vendégszerepel Debrecenben, 2006. április 1-jén és 2-án 20.00 órakor a Főnix Csarnokban. A Debreceni Tavaszi Fesztivál záróeseményeként megrendezésre kerülő nagyszabású produkció főbb szerepeiben Dolhai Attila (április 1.), Mészáros Árpád Zsolt (április 2.), Szinetár Dóra, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Náray Erika, Bereczki Zoltán, Földes Tamás és Molnár Piroska lesz látható, közreműködik a színház Musical Együttese és Zenekara, vezényel: Silló István, rendező: Kerényi Miklós Gábor.

Jegyek kaphatók a Ticketpro országos hálózatában, Debrecenben a Tourinform-nál, a Főnix Csarnokban (Kassai út 28.), a Budapesti Operettszínház Szervezési Osztályán, valamint az ismert jegyirodákban.

Mozart! - vonattal Debrecenbe!
A Szervezők és a MÁV jóvoltából a Budapesti Operettszínház  egy különleges ajánlattal tud kedveskedni azon nézőinek, akik nem szeretnék elmulasztani ezt a különleges alkalmat, és 2006. április 1-jén szeretnének ellátogatni a debreceni Mozart! előadásra. Ezen a napon (csak április 1-jén) különvonat indul Budapestről a Mozart rajongókkal a délutáni órákban Debrecenbe. A különvonat az előadás után indul vissza Budapestre.

A különleges ajánlat keretében ezen a napon 9.990,- Ft-ért különvonattal utazhat Debrecenbe és tekintheti meg a Mozart! sikerelőadását! (A jegy ára magában foglalja az előadás megtekintését, valamint a Budapest-Debrecen, Debrecen-Budapest retúr útvonalon közlekedő Mozart!-különvonat jegyet) Ez a speciális jegy 2006. február 27-től a Budapesti Operettszínház Szervezési Osztályán vásárolható meg. A pontos indulási és érkezési időpontokról a helyszínen adnak tájékoztatást.

Dedikálás
2006. április 2-án vasárnap 15.00 órakor kerül sor a szokásos dedikálásra a debreceni Aranybika Hotel halljában. Az előadás főszereplői szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt!

Lévay Szilveszter az Elisabeth c. musical magyar származású Grammy-díjas zeneszerzője - aki többek között olyan sztároknak írt dalokat, mint Elton John, Donna Summer, dolgozott Steven Spielberg, George Lucas filmrendezőkkel és több hollywoodi szuperprodukciónak szerezte zenéjét, mint a Flashdance és a Cobra -, 2001-ben világsikert komponált: s ez a Mozart! A bécsi, hamburgi, budapesti sikersorozat után a Tavaszi Fesztivál záróeseményeként láthatják a Budapesti Operettszínház vendégjátékát. 

A darab története

[2006.03.06.]

  (1. oldal)  következő oldal »
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még