2024. szeptember 23. | hétfő | Tekla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
     
 
Cinetrip VJ Torna 2006
Dátum: 2006. október 18. - 22.
Helyszín: Merlin Klub
 
     

A Cinetrip 2006 őszén ismét meghirdeti a nemzetközi VJ Tornát, a kezdő hazai és külföldi audiovizuális média-művészek seregszemléjét. A rangos rendezvényen október 18-22. között, az újonnan átalakított Merlinben, három kategóriában mutatkoznak be és versengenek egymással a VJ-k. A szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhat a legjobb alkotásra.

Az idei torna programkínálatában helyet kapott három kétnapos workshop és két versenyen kívüli szekció, melyeken megmutatja magát a hazai demoscene illetve a kortárs orosz Flash animátorok alkotóközössége.
A VJ-k vetélkedését pénteken, szombaton és vasárnap partival vezethetik le mind a résztvevők, mind az érdeklődő nézők, akiknek szemet és fület ingerlő szórakoztatásáról neves külföldi VJ-k és DJ-k gondoskodnak.

Itt lesz a Tigának is vizuálozó brit VJ Anyone, aki ezúttal dj-társával Motorboy-al közös produkcióját mutatja be. Ugyancsak Nagy-Britanniából érezik az Eclectic Method trió, akik klipeket képben-hangban összemontírozó és remixelő élő fellépéseikkel a legnagyobb partiktól (Ibiza) a legnevesebb filmfesztiválokig (Cannes) egyaránt sikerrel szerepeltek.

Az olasz Flxer csapat itt tartja legújabb VJ-performanszának premierjét, melybe az interneten keresztül bárki aktívan bekapcsolódhat. És akik ezeken az estéken a zenére és a táncolásra irányítják a figyelmet, a Hypnosis illetve a United Colors Of House gárdája: előbbi Richard Thair (TOOB, Red Snapper), utóbbi Jesse Rose exkluzív dj-szettjével vágja partiba a közönséget.

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.09.19.]
Gyors és azonnali kölcsön egyéb [2024.09.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Rengetegen...

Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
A tavaly...

Vissza a jövőbe - Nick Carter elbűvölt minket a Barba Negraban
Rebecca: képzelet és valóság határán
Megnéztük a Follow the Flow-t a Budapest Parkban - képekkel
Megnéztük a Rise Against koncertjét a Parkban
beszámolók még