2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Chilzim Crew video LL Cool J-vel
Márkypapa, a könyörtelen
Kapcsolatok
ChilZim Entertainment
Legnépszerűbb csengőhangok

24 Karát: A zene aranya?

A Chilzim Entertainment nem egy tipikusan lemezkiadással foglalkozó vállalat, hanem egy közösség, ahol mindenki a saját útját járja. A csapat alapítói Dazim és MC Parad már régóta a legjobb barátok, és a csapat létrehozása is az ő nevükhöz köthető. Kik is ők és hova tartanak?

- Mikor alakult meg a csapat, és mit kell róla tudni?
- A Chilzim Crew mostani felállása nem olyan nagyon régen, egészen pontosan 2006 folyamán alakult ki. Maga a Crew 2004 óta működik a Chilzim Entertainment keretein belül. A csapat további érdekessége, hogy német-magyar tagokból áll össze, akik részben Münchenben, részben pedig Budapesten élnek. Az egész világon egyedülálló az ilyen felépítésű formáció, hogy mindkét fele más-más országból való és mégis együtt dolgozva érnek el sikereket. A csapat tagjai: Dazim és Chillmasta (németek), Jolie és Parad (magyarok).

- Milyen lemezek készültek, merre voltatok fellépni?
- Számos demo lemezünk készült az elmúlt években, ami ingyenesen elérhető volt az interneten a nagyközönség számára. A visszajelzések túlnyomó többsége inkább pozitív volt, a mostani tinédzser korosztály körében pedig kimondottan népszerűek vagyunk. Sok kisebb-nagyobb rendezvényen felléptünk már itthon is és külföldön is, de hogy egy-két helyszínt kiemeljek: Sziget Fesztivál, Müncheni clubokban, Raplife Party sorozat, Debrecen, Balatonalmádi, Balatonkenese, Csopak, több budapesti klub és még lehetne sokáig sorolni.

- Mitől különleges a legújabb videóklipetek?
- Attól különleges, mert itthon egy új hangzást képvisel a csapat a hip-hop/rap berkein belül. Sok új motívumot hozunk be a zenénkkel, ami nyilvánvalóan mindenkiből mást vált ki. Egyrészről figyelemmel és elismeréssel kísérik, de vannak, akik inkább negatívan szemlélik, mert talán nem elég nyitottak az új dolgokra illetve féltékenyek a „sikereinkre”. Pedig még elég messze vagyunk attól, hogy elérjük a céljainkat. A klip a Rapshit című dalunkból készült. A zene az amerikai dirty south-os hangzásvilágot képviseli. Ezen kívül, ami még érdekessége a videónak, hogy maga LL Cool J mondja fel benne az intrót.

- Mikor jelenik meg lemezetek és mi lesz a címe?
- Lassan aktuális a kérdés szerencsére. 2008 tavaszán jelenik meg országos és várhatóan határon túli terjesztésben is a „24 Karát” címet viselő első nagylemezünk. Most szeptemberben, három új klip nyersanyagát rögzítettük és a lemez megjelenésig több szálon is futnak a dolgok. Jolie részben önálló projektként készíti saját nagylemezét, amely az „Új srác a blokkból” nevet viseli majd. A címadó dalból hamarosan napvilágot lát a videóklip, ami kiváló minőségű anyag lesz az eddig látottak alapján. Aztán november végén-december elején jön a „Chilzim World” című trackünk klipje és ez a szám is természetesen megtalálható lesz majd a „24 Karát” című lemezünkön. Több nagyobb kereskedelmi rádió is élénken érdeklődött a csapat után mikor meghallották a promó felvételt a MySpace oldalunkon. Ezeken kívül biztos van olyan, amit kifelejtettünk, de ígérjük, hogy minden időben ki fog derülni.

- Üzentek még valamit az olvasóknak?
- Aki idáig is támogatott minket, annak nagyon hálásak vagyunk, senkit nem felejtünk el, aki jót tett velünk. Aki rosszat azt sem, de nem igazán érünk rá vele foglalkozni.

-ch-

[2007.11.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még