2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Bővebb info a Katalin bálról
Kapcsolódó cikkek
Tökéletes harmónia Varga Feri és Balássy Betty között
A Crystal bakizott, Varga Feriék hengereltek a Fiestán
Varga Feri és Balássy Betti: Újabb produkcióra készülünk!
Varga Feri bá nyelvi akadályba ütközött Balássy Bettynél
Kiválóságok és exkluzív program a Katalin Esten
Bálbelépőket sorsoltunk a különleges eseményre
Kapcsolatok
Varga Feri & Balássy Betty
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Európa Szalon - Katalin est
[2007. november 25.
vasárnap 18:30]
Varga Feri és Balássy Betty adventi koncertje
[2007. december 9.
vasárnap 19:00]

Varga Feri: Nem fogunk csalódást okozni!

Hamarosan itt az év vége, s most Varga Feri tekint egy kicsit vissza, hogy melyek is voltak azok a mozzanatok, amelyek mindenképp emlékezetesek maradtak a számára. Elmeséli, hogy egy koncert DVD-vel készülnek, illetve, hogy egy exkluzív Katalin napi bálon is fellép párjával, Balássy Bettyvel. A zene.hu a részletekről kérdezte a népszerű énekest.

- Hamarosan egy koncert DVD-vel lepitek meg a zenebarátokat. Mit kell erről tudni? Miért tartottátok fontosnak hogy megjelenjetek egy DVD-vel?
- Május 10-én a Thália Színházban forró hangulatú lemezbemutató koncertünk volt. Az „Ébredni valakiért” című első közös albumunk dalai mellett a fantasztikus Stúdió 11 kíséretében világslágereket énekeltünk. A színpadi show-elemekről Südi Iringó és tánccsoportja gondoskodott. Ennyi szépet és jót kár lett volna elrejteni azok elől a zeneszerető barátaink elől, akik kiszorultak a Thália Színházból. 8 kamera figyelte kíváncsian az eseményt, hogy semmi ne maradjon le a látványból, és egy 36 sávos keverőpult rögzítette a hangot, hogy tökéletes minőséget kapjanak a DVD-t megvásárló emberek. Garantáltan szép és szórakoztató karácsonyi ajándék.

- Mit tartalmaz?
- Majdnem az egész lemezanyagot, saját zenekarom kíséretével és egy igazi Las Vegas-i, vagy párizsi showt fantasztikus világslágerekkel szmokingban, nagyestélyiben, csillogó-villogó függöny előtt, fényekkel Big Band kísérettel.

- Több koncerten léptetek már fel a Stúdió11 nevű kiváló formációval. Úgy gondolom, hogy ez szakmai elismerésnek sem rossz. Hogyan értétek el ezt?
- Januárban megtisztelő meghívást kaptunk a Magyar Rádió Márványtermében heti rendszerességgel futó „Promenád” című élő műsorba egy kis déli együttzenélésre. Ebből az egyszerinek indult alkalomból szoros barátság és számos közös fellépés lett. Ezzel a nagy múltú, tapasztalt és rendkívüli tehetségekből álló zenekarral egy színpadon állni nagy megtiszteltetetés. Köszönet a Petőfi Rádiónak igazi zenészbarátokat kaptunk!

- November végén az Európa Hajón lesz jelenésetek, ahol egy Katalin napi bálon szerepeltek. Mennyiben másabb egy bálon, illetve egy exkluzív rendezvényen fellépni, mint mondjuk egy falunapon?
- Úgy gondoljuk, a közönséget minden esetben meg kell tisztelni 100 százalékos teljesítménnyel, mindegy, falunap, vagy exkluzív parti! A városi, falusi rendezvényeken a zenei alap CD lejátszóról szól, mi élőben énekelünk mindenhol. A közönség által ismert és szeretett saját dalainkat /”Ébredni valakiért”, „Egy bolond százat csinál”, „Randevú, stb/ minden eseményen elénekeljük, és a világslágerek között válogatunk az eseménynek megfelelően. A november 25-i Katalin napi koncert igazi örömzenélés lesz, mert nincs nagyobb boldogság egy zenész számára, mint amikor élő zenekari kísérettel énekelhet.

- Már javában készült a december 9-ei IBS bulira. Hogyan álltok a munkával? Mi történik most? Milyen dalokat adtok elő ezen az esten? Mit mondanál kedvcsinálónak a bulihoz?
- Már javában próbálunk. Nem fogunk csalódást okozni annak, aki a már ismert és szeretett slágereinket várja, de elénekeljük az „Itt a december” című karácsonyi dalunkat is, hiszen egy ” Ádventi randevú”-ra hívjuk meg a közönséget. A napokban forgattuk le új videó klipünket ebből a dalból ami, olyan igazi „puha- kedves-bújós” hangulatot áraszt. Készülünk egy különlegességgel is, Gloria Estefan és Jose Feliciano énekelte együtt egy koncerten, mi meghallottuk, beleszerettünk, és eredeti spanyol nyelven fogjuk elénekelni. A dal címe „Tengo que decirte algo” és a megbocsátásról szól, ami az egyik legszebb karácsonyi gondolat.

- Lassan itt az észtendő vége, az értékelések ideje. Milyen évetek volt?
- Élményekben dús évet zártunk, sok gyakorlással, tanulással, sportolással, munkával, fellépésekkel, koncertekkel. Életünk nagyon komoly fordulóponthoz érkezett, hiszen hivatalosan is egy pár lettünk. S ez úton is kívánunk mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt!

- Bíró Zsolt -

[2007.11.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még