2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Princess visszatérő vendégnek számít Monte-Carlóban
Képgalériák
Képek a Princess és Zsédenyi Adrienn fellépéséről
Kapcsolatok
Princess
Zsédenyi Adrienn (Zséda)

Városavató buli Zsédával és a Princessel - KÉPRIPORT 

A közismert fellépők egytől egyig óriási sikert arattak, egyiküket sem engedték el ráadás (ok) nélkül.

Július 24. emlékezetes marad Nyírtelek lakosai számára. Ekkor volt ugyanis a már 125 éve hagyományos Szent Anna napi búcsú mellett a település várossá avatásának ünnepe. Több ezren látogattak ki a sportpályára, ahol színes és színvonalas programok kavalkádja várta az érdeklődőket. A helyiek közül sokan családostól „kiköltöztek” a sportpályára. A rendezvényre jöttek néhányan Nyíregyházáról, sőt Rakamazról is.

Köszönhetően a helyi lovas sport képviselőinek 10.30-kor hintós felvonulás nyitotta a napot a Szabolcsi Koncert és Fúvószenekar, valamint a Majorette Csoport közreműködésével. Ezt követően a polgármester, Magyar László köszöntötte az egybegyűlteket, majd dr. Veres János, pénzügyminiszter avató beszéde következett. Délben terített asztal várta a résztvevőket, így senki sem maradt éhen. Ebéd után fogathajtó-versenyen szurkolhattak a nézők. A helyszínen egész nap kirakodó vásár zajlott, ahol mindent lehetett venni, mi szem-szájnak – de leginkább gyereknek – ingere. A mobiltelefon előlaptól kezdve az öltönyön keresztül a kóstolóval egybekötött mézvásárig minden helyett kapott. Természetesen az elmaradhatatlan játék és édesség sem hiányzott. Minél inkább vékonyodott a szülők pénztárcája, annál nagyobb volt a gyerekek öröme.

Kora délután kezdődött a Pacalfőző Party. 15 órakor írták alá a testvér-települési együttműködési megállapodást a kárpátaljai Beregrákos képviselőivel, majd a helyi Asszonykórus és Nyugdíjas klub műsora után fel is lépett a beregrákosi citerazenekar. 18 órakor Zsédenyi Adrienn lépett színpadra, majd a hegedű hercegnői, a Princess koncertezett. A Hang-Szín Tanoda előadásában közismert slágerek és musical részletek csendültek fel. 21 órától a Romantic szórakoztatta a közönséget. A közismert fellépők egytől egyig óriási sikert arattak, egyiküket sem engedték el ráadás (ok) nélkül. Az ünneplést fél órás tűzijáték, majd szabadtéri bál zárta a Karaván együttes közreműködésével.

A hangulatos színpadot színes növényekkel díszítették. A közönség nagyon lelkes volt, köszönhetően elsősorban annak, hogy ritkábban láthatják és hallhatják élőben kedvenceiket. Az öltöző környékét gyakran ellepték a rajongók, sokan álltak sorba egy-egy aláírásért. Magyar László polgármester elmondta, hogy a város születésnapját szeretnék minden évben hasonlóképpen megünnepelni.

Epergirl

 

[2005.07.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még