2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Bejelentették a Grammy fellépőit
FRISSÍTVE: Boldog világsztárok, kiosztották a Grammy-díjakat 
Kapcsolatok
Amy Winehouse
Foo Fighters
Beyoncé
Tina Turner
Alicia Keys
Usher
Stevie Wonder (Steveland Morris)
Ringo Starr

Váratlan fordulat! Amy Winehouse mégsem lesz ott a Grammyn

Amy Winehouse, az 50. Grammy-hatszoros jelöltje végül nagy késéssel, de megkapta a vízumot az amerikai hatóságoktól. E késedelem miatt azonban nem tud elutazni Los Angelesbe, a vasárnap esti (közép-európai idő szerint hétfő hajnali) gála színhelyére. Hangját azonban hallhatják majd a vendégek, hiszen egy londoni stúdióból műholdon keresztül közvetítik majd - adta hírül az énekesnő menedzsere és azt megerősítették Grammy-körökben is.

Az első jelentések szerint Amy Winehouse brit rock- és soulénekesnő, a legjobb dal, a legjobb album, az év felvétele, az év felfedezettje és két popkategória jelöltje az első jelentések szerint pénteken nem még kapott vízumot. Erre hivatalos magyarázatot nem adtak, de nyilván összefügg a rendkívül sikeres énekesnő kábítószer-ügyeivel.

Amy Winehouse az utóbbi két hetet drogambulancián töltötte, de kiengedték, s mint ő maga nyilatkozta, nagy izgalommal készült élete első Grammy-gálájára. Csalódott, amiért nem lehet ott személyesen a Staples Centerben, a gála színhelyén, ugyanakkor örül, hogy kapott egy újabb lehetőséget. Az énekesnő köszönetet mondott azoknak az embereknek, akik az elmúlt hetekben támogatásukról biztosították őt.

Jóllehet Winehouse távozhatott a klinikáról, az orvosi kezelése és felügyelete folytatódik - adta hírül egy sajtóközlemény. Az énekesnő azonnal a stúdióba vonult, hogy megkezdje a próbákat a "távfellépésére".

Közben a szervezők közölték, hogy fellép a gálán Kanye West is - a rapper nyolc Grammy-re jelölt. Beyoncé Tina Turnerrel együtt lép színpadra, s ott lesz többek között Rihanna, az ötszörös jelölt Foo Fighters John Paul Jonesszal. Korábban ismertté vált, a fellépők közül Alicia Keys, Mary J. Blige, Kid Rock, Dave Koz neve, s a Staples Centerbe várják a Budapesten már járt, és ismét Magyarországra készülő Cirque du Soleil társulatát is.

A díjátadók között is hemzsegnek a hírességek: többek között Carole King, Usher, Tom Hanks, Stevie Wonder, Prince, Ringo Starr, Bonnie Raitt, Tony Bennett és Quincy Jones nyújtja át a trófeákat.
(MTI-Panoráma)

[2008.02.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még