2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Playmatekkel nyomul Erős és Spigiboy
Spigiboy eredetiben keverte Kristóf Katalint!
Kiverte a VIVÁ-n a biztosítékot Erősék új klipje - nézd meg a videót
Az igaz mix! A fiatalság és a rutin keveredik Spigiboyék új vállalkozásában
Kapcsolódó Kiadványok
B. Tóth László: Retro-Pop-Tarisznya
Válogatás / több előadó: Dancemix Parádé 3
Kapcsolatok
Dj. Spigiboy
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
Markanera
B. Tóth László
Dancs Annamari
Krisz Rudolf (Krisz Rudi)

Külföldre költözik Spigiboy? Hosszú hét és sok száz kilométer vár rá 

Mozgalmasan kezdődött Spigiboy víkendje. A hét utolsó napján is sokat dolgozott, de hétfőtől újabb rohanásra számíthat a lemezlovas. A fellépései mellett ugyan a produceri munkái is lefoglalják, de mégis megpróbál egy kis időt a családjával tölteni.

Pénteken reggel ötre ért haza a népszerű dj, hiszen a budapesti Moulin Rouge-ban egy jól sikerült bulit prezentáltak, mint Simon & Templair aka Erős & Spigiboy. Arra sem volt már ideje, hogy lefeküdjön, kislányát reggel hétkor vitte az iskolába. Ezután pihenhetett csak egy keveset, de délben már az egyik kiadóban ebédelt, ahol B. Tóth László - Retrotarisznya 2. lemez körüli teendőkről és az Annamari korong ütemezéséről tartottak megbeszélést.

Mindkettőnek én vagyok a producere. Nagy öröm, hogy elkészült az Annamari duettje Krisz Rudival. Szerintem egy igazi rádiós bomba. Persze fontos az is, hogy a mostani dal a Perzselő fény is fusson – mondta el Spigiboy.

Pozsonyba megy

Egy másik elintézni való is várt még rá. Markanérához kellett mennie, mert elkészült Hamvai P.G. és a Nightworkz remixe Katinka új zenéjéhez, aminek Márk készíti a masterét. Emellett az új Hamvai lemezen is dolgoznak már, amin az első dal a White Angel lesz, ami már most a DJ-k kedvence. P.G. ötlete volt, hogy a Montana Sextett klasszikus, Who needs enemies átirata készüljön el a lemezére.

Hogy teljes legyen Spigiboy napja még egy esti fellépés is a naptárában van. Persze nem is hazánkban, hanem Pozsonyban, főiskolás napokon. Reggel hatra ért haza, jöhet végre az alvás.

A szombat este sem otthoni kártyázással telik majd el, a kaposvári Club Playbe szól a meghívója. A tervek szerint reggel hét körülire már otthon lesz, a vasárnapot pedig a kikapcsolódásnak szenteli. Még délelőtt csendes pihenőt tart, addig délutánra egy kis sportot vett tervbe a két csemetéjével. Az este viszont már újra a munkáról szól, a Dancemix Records-os dolgokkal is foglalkoznia kell. Jó helyen áll Mahasz listán a Dancemix Parádé 3, de Spigiboy mégis azon töri a fejét, hogy hogyan lehetne még előrébb juttatni.

Mozgalmas jövő hét

Hétfőn és kedden stúdió munkálatok várnak rá, Retrótarisznyával és természetesen B. Tóth Lászlóval. Aztán kedd délután irány Erdély, pár napot Romániában kell töltenie.

– Találkozóm van a erdélyi kiadónkkal. Szerdán Sepsiszentgyörgyön egy fősulis bulin zenélek, csütörtökön pedig irány Bukarest, Románia vezető kiadójához vagyok hivatalos – ecsetelte jövő heti időbeosztását Spigiboy.

A lemezlovas azt mondja, a csütörtöki találkozóra nagyon fel kell készülnie, mert szinte minden általa menedzselt előadót ki akarnak juttatni keleti szomszédainkhoz is.

-ej-

[2008.02.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még