Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. március 1. | hétfő | Albin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
 
Legutóbbi kiadványok
Top of the Clubs 2012 Summer edition (2012)
Disco! (2005)

Összes kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
18+! Pikáns beszámoló az év DJ-je választásról 
˝Mindegy, milyen gazdag és híres vagy, ha nincs kivel megélned.˝ – exkluzív interjú Hamvai P.G.-vel
Pörögj fel Hamvai P. G-vel 3. - a zene.hu ma ezt kínálja
Pörögj fel Hamvai P. G-vel - a zene.hu ma ezt kínálja
Pörögj fel Hamvai P. G-vel - a zene.hu ma ezt kínálja
     
 
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
Születés dátum: 1976. június 20.
Web: http://www.hamvaipg.hu
 
     

Hamvai PG

Hamvai Péter Lóránd 1976. június 20-án született Budapesten. A tanulmányai elvégzése aztán asztalosként kereste a kenyerét 1993 nyaráig.

1994 szilveszterén a Skylight körében megrendezett házibulin állt először a lemezjátszók mögé, mint DJ. 1995 tavaszán kezdte el tanulni a szakma alapjait, majd 95 nyarán már a Dexion-ban és a Palace-ban keverték a zenét Bárány Attilával. Ebben az időszakban DJ Gömbi néven kereste a kenyerét.

1997 végéig minden pénteken és szombaton a Colosseum Mash Dance nevű helyen szórakoztatta a közönséget, a nyarakat pedig a Club Panorama (B.almádi) DJ-pultjában mulatta az időt.

A '90-es évek vége felé sok helyen megfordult, mint DJ: E-Play, Underground Café, Átrium Music Dance, Medúza, Face.

2000 telén nyílt meg a Home, ahol minden szombaton egyedüli rezidensként lépett a lemezjátszók mögé. Ekkor vette fel a Hamvai PG nevet.

2001 őszén megnyitja barátaival az első saját tervezésű szórakozóhelyet, a Watergate-et. Még ebben az évben a Home Club-ban elkezdik a 69 Party-kat, melyet Bakis Jovánnal és Bárány Attilával együtt találtak ki. Ezeken a partykon hárman, négy lemezjátszóról zenéltek.

Hamvait sok helyen hallhatta a közönség: Beach House, Bed, Budapest Parádé, Café Del Rio, Közgáz Pince Club, Moulin Rouge, Dokk Club, Inside.... stb

2003-ban a Roxy Rádió felkéri, hogy csatlakozzon a Roxy-DJ-k táborába, ezután hétfőnként mixelt az éterben is. Még ebben az évben leég a Bed Beach: Hamvai elveszti az összes (1300 db) lemezét, ekkor vált át CD-re. Ugyancsak 2003-ban jelenik meg az első hivatalos mixlemez, a Welcome to the Bed címmel.

2004 februárjában mint DJ és MC szerepet kap Schobert Norbi új műsorában, majd a Wellness Határok Nélkül című műsorban tekeri a lemezeket. 2004 novemberében érkezett a 2. mixlemez: a Hamvai.P.G.002 I'm Your DJ címmel megjelenő lemezen található Hamvai első saját nótája, a Disharm Piano. Még ebben a hónapban megjelenik a Norbival közös műsorhoz csatlakozó mixlemez a Music Update.

A 4. hivatalos mixlemez a Flyerz magazin mellékleteként jelent meg (Cool sexy hot & more).

2005 elején Hauber Zsolt megkereste Hamvait azzal az ötlettel, hogy írjanak közösen zenét. Az első közös szerzemény A Vágy Kapuja címmel jelent meg, majd következett az első országos turné. Nem sokkal később a második közös daluk is elkészül: A Világ Végén.

Közben Karányi Danival is készül egy közös szerzemény, a Welcome to the Light. Számos remix-felkérés is érkezik a DJ-hez, melyeknek eleget is tesz (Fresh, Gaabriel, Chip, Emilio, Náksi & Brunner, Shame 54, Karányi).

Lacore, Magonyi L és Hamvai elindítja saját lemezlovas-iskolájukat Mixdown néven. 2005-ben eljön a Roxy Rádiótól. Lassan elkészül a következő mixlemez, a D.I.S.C.O. is. Az év végén indul a Radio 1, egy műsor (Disco + Shit), ahol minden este 8-tól éjfélig zenél.

2006 augusztusában a Café Del Rio 5. születésnapjára kiad egy újabb mixlemezt. 2007 májusában megynitja (szintén a barátai segítségével) az első bárt, a B-Plan-t.

-hivatalos bio alapján-

[2007.09.13.]

Kiadványok
stúdió
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd): Top of the Clubs 2012 Summer edition (2012)
mixlemez
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd): Disco! (2005)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még