2020. május 31. | vasárnap | Angéla, Petronella nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
10 tanulságos gondolat a Hooliganstől
Zajlik a Hooligans-hét a Zene.hu-n!
A Hooligans-el ünnepelték a négyszáz évet - képes beszámoló
Az 5 legjobb Hooligans videoklip - szerintünk
Bemutatjuk a Hooligans Privát mennyországát
Eljátsszák gyémántjaikat a Hooligans tagjai - képekben
Elmondjuk, hogyan jutott el a Hooligans a csúcsra!
Majdnem tökéletes a Hooligans - honlapkritika
Kapcsolódó Kiadványok
Hooligans: Privát Mennyország
Kapcsolatok
Csipa (Ördög Tibor)
Dukai Regina
Holiday Crüe
Hooligans
Késmárki Zsolt
Kiss Endre (Endi)
Móritz Norbert
Mötley Crüe
Tommy Lee
Tóth Tibor

Hooligans felvágott - Vidékről is be lehet futni

Közeledünk a Hooligans Hét végéhez. Mint az elmúlt héten, most is szombatra „hagytuk” a felvágottat, azt az írást, amiben a csapat tagjairól árulunk el érdekességeket.

A Hooligans alapvetően egy szerencsi zenekar. A zempléni városban nőtt fel a három jó barát, Csipa, Endi és Tibi. Már tizenévesen együtt zenéltek, s pár formáció után eljutottak a ma is sikeres végkifejlethez.

A csapat korelnöke Tóth Tibi. A dalok többségét ő szerzi, emellett a huligánok gitárosa is. Mániákusan gyűjti is hangszerét, s zenei mindenevő. Sokáig együtt járt Dukai Reginával, és volt, hogy deviáns viselkedése miatt került a címlapokra. Persze a legtöbb zenebarátban nem ez, hanem a nagyszerű dalok maradnak meg.

Kiss Endre a formáció dobosa. Ő (is) a kezdetektől veri a bőrt, egy írásban úgy fogalmaztak róla, hogy ő a Hooligans lelke. Nagy rajongója az egykori Mötley Crüe együttes dobosának, Tommy Lee-nek. Az ő tiszteletére alapította meg a Holiday Crüe nevű „hobbyformációt”, ahol zenész barátaival a nagy amerikai metál csapat dalait játsszák. Endi családos ember, egy kislány édesapja, de a hírek szerint már úton van a második csemete is.

Ördög Tibor
, alias Csipa. Énekes, szintén Hegyalja Kapujának szülötte. A mikrofon mellett néha csörgődobot ragad, amivel a hangulatot fokozza. „Szólóban” is kipróbálta már magát, hiszen a Magyar Televízió Csináljuk a fesztivált című műsorának állandó szereplője volt.
A közönséget nem csak énektudásával szórakoztatja. Jó pár évvel ezelőtt egyszer egy miskolci fellépésen sikerült leesnie a színpadról, s még a kezében levő sört is a saját fejére borította.

Késmárki Zsolt a Hooligans legfiatalabb tagja. Tíz évvel fiatalabb társainál, a csapathoz 2007 januárjában került. A korábbi basszusgitárost, Móricz Norbit már korábban is helyettesítette, így nem volt kérdés, hogy Norbi kiválása után kit kérjenek fel negyedik tagnak. Ő budapesti, s neve sajnos szintén egy botrány kapcsán került a híradókba. Zsolt volt annak a lánynak a barátja, akit - a vád szerint - egy évvel ezelőtt öt rendőr erőszakolt meg a Múzeum körúton. A vizsgálat az ügyben még tart, a rendőröket már egyszer felmentették, az ügynek még nincs vége. Zsoltot szerencsére ez kevésbé érinti, a bulvármédia hamar leszállt a basszusgitáros hajkurászásáról.

-ej-

[2008.05.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még
Otthoni játékok