2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Titkolózik a VIVA! Sok a kérdőjel a COMET-gála kapcsán
Megtudtuk! Vacsorázni viszi rajongóját Gáspár Laci
Képgalériák
Viva Comet jelöltek Kokóval
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi
Bartók Eszter
Kozma Orsi
Csézy
Szekeres Adrien
Kapcsolódó események
Viva Comet 2008
[2008. június 12.
csütörtök 19:30]

Boksz a magyar zenei díj női jelöltjei között - képekben

A Viva Comet női jelöltjei már összemérték magukat, méghozzá bokszban. A lányok persze nem estek egymásnak, Kovács Kokó István segítségével egy rendhagyó edzésen vettek részt. Rúzsa Magdinak annyira megtetszett ez a sport, hogy komolyan gondolkozik a folytatáson.

Az olimpia jegyében zajlik az idei Viva Comet, és már a díjátadó előkészületeiben is részt vállalnak az olimpikonok. A női jelölteket Kovács István, azaz Kokó oktatta sportága, a boksz rejtelmeibe.

Szekeres Adrien, Csézy, Kozma Orsi, Bartók Eszter és Rúzsa Magdi a Viva Comet-en ugyan egymás ellenfelei, itt azonban természetesen nem egymást ütötték, Kokó kesztyűjén gyakorolták a jobb és balegyeneseket. Az edzésbe ki óvatosabban, ki nagyobb lendülettel vágott bele, de Magdinak annyira megtetszett a boksz, hogy szívesen foglalkozna vele komolyabban is.

Nagyon jól éreztem magam, pedig életemben először volt kesztyű a kezemen! Tényleg jó arra, hogy az ember levezesse a feszültséget. Komolyan gondolkodom rajta, hogy heti egy alkalommal el kellene járnom edzésre. Persze, abban, hogy jól éreztem magam, Kokónak is jelentős szerepe volt, azért vele bokszolni – az nem semmi! A Viva Comet-et pedig már nagyon várom, és remélem, hogy sokan szavaznak rám” - árulta el Magdi.

Bartók Eszter felvette a kesztyűt

Bartók Eszter nemrégiben egy barátságos bokszmérkőzésen mérte össze erejét a VIVA COMET legjobb női előadói díj várományosaival. Az idei COMET gála az olimpia jegyében zajlik, így már a díjátadó előkészületeiben is részt vállalnak az olimpikonok. A lányokat Kovács István Kokó vezette be a sportág trükkjeibe.

Eszter örömmel vette a kihívást, hiszen az elmúlt időszakban a mozgás fontos szerepet játszik az életében. Odafigyel külsejére, az étkezésre, sokat sportol, aminek köszönhetően még csinosabb, mint valaha. Legutóbb egy számára tejesen új és extrém sportágban próbálta ki magát. Hogy menyire ügyesen vette az akadályokat és melyik sportágról van is szó, azt hamarosan bemutatja a nagyközönségnek a legújabb dalához készülő videóklipjében. A kisfilm egy igazán vidám és élettel teli dalocskához készül a második nagylemezéről. A dal hallatán minden bajunk elszállhat, hiszen Eszterrel csak „Repülnek a gondok”.

A lányok egyébként mind belejöttek a bokszba, Bartók Eszter és Kozma Orsi egy kis privát meccset is vívtak egymással, persze csupán baráti alapon. Végül a jelöltek együttes erővel próbálták elvenni Kokótól a Comet-gömböt, de nem jártak sikerrel: világ- és olimpiai bajnok ökölvívónk azt csak a gálán, június 12-én adja majd ki a kezéből, ő adja át ugyanis a díjat a Legjobb női előadó kategória nyertesének.

Viva Comet jelöltek Kokóval

-rl-

[2008.06.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még