2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Baleseti helyszínelés miatt maradt el a VIVA-forgatás
Sári Évi a zenecsatornán marad, de helyét Zola veszi át
Lolával és titkaival indul a március
Vacsorázz Markkal és Tóth Gabival!
Kisó kivan éhezve…
Megtudtuk! Vacsorázni viszi rajongóját Gáspár Laci
Értékes gömb a magyar zenészeknek - ÉLŐ online szöveges közvetítés ma este 19-30-tól
Kapcsolatok
VIVA Televízió
Bon Bon
Fiesta
Groovehouse
Josh és Jutta
Magna Cum Laude
Bartók Eszter
Csézy
Kozma Orsi
Rúzsa Magdi
Szekeres Adrien
Gáspár László (Laci)
DJ Junior
Majka (Majoros Péter)
Mark (Zentai Mark)
Puskás Péter
Anti Fitness Club
Karányi Dani
Supernem
Edda Művek
R-GO

Titkolózik a VIVA! Sok a kérdőjel a COMET-gála kapcsán

Két évvel ezelőtt a tinilányok kedvence, a Tokio Hotel volt a külföldi vendég. Hogy az idén ki lesz a VIVA gálaestjének fénypontja az még nem dőlt, sőt Lengyel Attila a csatorna ügyvezetője kérdésünkre az esélyeseket sem nevezte meg.

- A fellépők kiválasztása előtt megnézzük, hogy mik voltak az elmúlt évben a legnépszerűbb dalok és ezeknek az előadójai közül igyekszünk a legjobbakat elhozni, amiben a formációk kiadója, és alkalmanként a külföldi VIVA csatornák segítségét is igénybevesszük. Nyilván van olyan sztár, akit képtelenség megfizetni, de akkor se tudunk vendégül látni például egy amerikai sztár, ha az esemény időpontjában nincs Európában, vagy éppen turnéja van, amit a kedvünkért nem fog megszakítani, így lehetetlen elhozni Budapestre – árulta el Attila.

Megtudtuk, hogy a magyar fellépők is több különleges produkcióval készülnek, és már eddig is sok ötletet kapott a csatorna vezetése, de egyelőre még nem válogatták ki a produkciókat.

A műsorvezetők – hagyományoknak megfelelően – az idén is ketten lesznek, de az ügyvezető neveket itt sem említett.
- Egy biztos, hogy az egyik konferenszié idén is házon belülről kerül ki, a másik pedig egy külső személy lesz, aki nem a csatorna alkalmazásában áll.

A VIVA COMET-díj immár nyolcadik éve a hazai popszakma legnagyobb volumenű elismerése, és egyben az elmúlt egy év zenei terméseinek megünneplése egy gigantikus showműsor keretében.

Június 12-én, a SYMA Csarnokban hazai zenészek, előadóművészek és a hazai sztárvilág krémje lesz ott.

A ’Legjobb együttes’ kategória jelöltjeiként a Bon-Bon, a Fiesta, a Groovehouse, Josh és Jutta valamint a Magna Cum Laude versengenek a rajongók voksaiért. A Groovehouse 2001-ben és 2006-ban is COMET-gömbbel térhetett haza a gáláról. Vajon az idén tripláznak-e Judyék.

Csézy először van a COMET jelöltek sorában és rögtön három jelölést kapott!

Igazi dívák lettek az idei ’Legjobb női előadó’ kategória jelöltjei: Bartók Eszter, Csézy, Kozma Orsi, Rúzsa Magdi és Szekeres Adrien között döntenek a közönségszavazatok. Bartók Eszter és Rúzsa Magdi tavaly is az esélyesek sorában voltak, de Lola győzött. 2008 kinek az éve lesz?

Gáspár Laci
, LL Junior, Majka, Mark és Puskás Peti lettek a ’Legjobb férfi előadónak’ járó díj várományosai. Mindegyik előadó óriási rajongótáborral rendelkezik, de most a beküldött SMS-ek száma megmutatja, hogy jelenleg ki a legnagyobb sztár közülük.

A másik három kategória jelöltjeit a szakma választja ki. Az egyik legizgalmasabb a ’Legjobb új előadó’ személyét, amely felől hagyományosan a VIVA szakmai zsűrije dönt.

A VIVA minden évben díjazza a ’Legjobb videoklipet’ is figyelembe véve a kreativitást, a képi világot, az ötletességet és a színvonalat. Idén a zenecsatorna húsz kisfilmet talált alkalmasnak a jelölésre, közülük egy külső szakmai zsűri választotta ki az alábbi öt díjra esélyest: A stáb: Élünk, ahogy bárki! - rendező: A stáb/Indián; Anti Fitness Club: Még vár ránk ez a Föld; Csézy: Szívverés; Karányi: My Baby My; Supernem: Generáció.

Mark tavaly a Legjobb új előadó kategória győztese, most a Legjobb férfi előadok sorában van!


- Azért nem szavaztatjuk meg ezt a kategóriát, mert fontos, hogy a tehetség, és ne a jelenlegi rajongótábor mérete határozza meg a jelöltek esélyeit. Óriási felelősség van a kezünkben, hiszen ezzel az elismeréssel egy karrierje elején lévő előadóművészt emelünk ki a többiek közül – foglalta össze Lengyel Attila, a VIVA programigazgatója. Szerencsére idén sem kellett sokáig kutatni az új belépők után: Alexandra, Anti Fitness Club, Bridge, Csézy, Széles Iza a hazai zenei paletta új tündöklő csillagai.

Végül, de nem utolsósorban idén is a zenecsatorna döntése, hogy az EDDA illetve az R-GO után ki kapja a megtisztelő ’magyar könnyűzenéért VIVA COMET’ díjat. Annyi biztos, hogy leendő birtokosa legalább tíz éve meghatározóan jelen van a hazai zenei életben, de emellett a VIVA nézők körében is ismert és népszerű.

Június 12-én minden kiderül, de addig is lapunk minden érdekességről beszámol.

- Bíró Zsolt -

[2008.05.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még