2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Fűnyírás után szurkol a magyaroknak az énekes
Dopeman táncolt volna, de nem hagyták
Megvizsgáltuk az Anna and the Barbies Medallionját
Szürke egér az online Dopeman - mit ér ez?
Moór Bernadett nagyon szép a világhálón
Anna and the Barbies + egy semmilyen honlap
A Tankcsapda a Hegyalja trónján - utolsó nap
Kapcsolatok
Dopeman
Anna & The Barbies
Moór Bernadett (Bedhy)
Kowalsky Balázs Gyula
Legnépszerűbb csengőhangok
Gáspár László (Laci)

Dopeman, Kowalsky és Gáspár Laci egy célért küzd

Gáspár Laci, Moór Bernadett és Kowalsky után Dopeman és az Anna&the Barbies együttes is nagy örömmel állt a kezdeményezés mellé és több civil emberrel közösen, Ők is adták hangjukat e nemes ügyhöz.

Eddig már 11 millió forint gyűlt össze a daganatos beteg gyermekeket segítő idei „Tegyünk együtt a gyermekekért” társadalmi célú programban azokból az 1 forintokból, amelyet az egyik Kft. ajánlott fel a kezdeményezés keretében.

A mozgalom azzal a céllal jött létre, hogy minél több embert tájékoztasson a hazai daganatos beteg gyermekek étkeztetésével járó problémákról. A mozgalom további célja az is, hogy legalább 10.000 ember szimpátiáját szerezze meg a daganatos beteg gyermekek támogatásához.

A betegség sajnos nem válogat

Ez kétféleképpen történhet; az internetezők az addahangod.hu microsite-ra egy, a daganatos beteg gyermekeket támogató felhívást mondhatnak fel, vagy egy dalt - 5 közismert népdalból kiválasztva - énekelhetnek el a gyerekeknek. Ha a kezdeményezésben legalább 10.000 ember vesz részt, akkor a TEGY program keretében történő jótékony gyűjtés összegén felül további 1 millió forintot adományoz a Danone Kft. a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat számára.

Gáspár LaciMoór Bernadett és Kowalsky után Dopeman és az Anna&the Barbies együttes is nagy örömmel állt a kezdeményezés mellé és több civil emberrel közösen, Ők is adták hangjukat e nemes ügyhöz.

- Személyes tapasztalatból tudom, hogy ez a betegség sajnos nem válogat. Nagyon fontosnak tartom, hogy akkor és addig segítsünk a daganatos beteg gyermekeknek, amíg nem késő, és segíthetjük ezeknek a kis betegeknek a gyógyulását. Egy énekes számára a legtermészetesebb, ha a hangjával segít, hiszen nagy öröm egy koncerten boldoggá tenni a közönséget, de ha a hangunkkal még a beteg kisgyermekek gyógyulását is segíthetjük, az dupla öröm mindenki számára - nyilatkozta Pásztor Anna, az Anna&the Barbies énekesnője.

- Azért csatlakoztam az „Add a hangod” mozgalomhoz, mert szívesen segítek a rászorulókon, különösen a gyerekeken, hiszen ők jelentik a jövőt, akik szebbé tehetik ezt a világot. Jó érzés hogy ilyen módon is segíthetek a daganatos kis betegeknek. Tudom mit jelent egy beteg gyermek gondozása, hiszen az én családom is nap mint szembenéz ezekkel a nehézségekkel. Mióta pedig apa lettem, még inkább átérzem a szülők és a beteg gyerekek helyzetét. Ne feledjétek: Ti is segíthettek! Adjátok a hangotokat és segítsétek a beteg gyermekek gyógyulását.- tette hozzá Dopeman.

Ti is segíthettek!

„Jó érzés tudni és tudatni az emberekkel, hogy igazán nem kell nagy dolgokat tenni azért, hogy segítsünk a rászorulókon. Mivel énekesként a hangom az egyik legfontosabb munkaeszközöm, természetes, hogy így is próbálok másokon segíten i. Szülőként át tudom érezni azt, hogy mennyire nehéz helyzetbe kerülhet egy olyan család, ahol beteg gyermek van. Ezek a hosszan tartó betegségek sajnos egyaránt megviselik a kisgyermeket és a szülőket, testvéreket is. Egy dallal, vagy egy kedves üzenettel azonban most nemcsak egy kis vidámságot csempészhetünk életükbe, de gyógyulásukat is támogathatjuk. Remélem, hogy minél több csöppség arcára tudunk mosolyt csalni, és ha csak egy pici szerepem lehet ebben, az már nagyon boldoggá tesz.” – nyilatkozta Gáspár Lac i.

-ej/tegy.hu-

[2008.07.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még