2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A rádió honlapja
Kapcsolódó cikkek
Augusztus 30-ig keressük a legkedveltebb netrádiót! - Pályázz és nyerj!
Legnépszerűbb webrádió: Még van időd pályázni!
A legnépszerűbb webrádió: Tizenhárom ismeretlen alapította
A legnépszerűbb webrádió: ahol mindenki szeretetből dolgozik
Legnépszerűbb webrádió - még TV adás is van a PowerFm-nél
Kapcsolatok
Laza Rádió
Legnépszerűbb csengőhangok

A legnépszerűbb webrádió: Terjed, mint a vírus

Új rovatunkban, amelyben webes rádiók versengenek egymással, elsőként egy igencsak fiatal hivatalos adó mutatkozik be, azaz a Laza Rádió, amelynek elég ütős és kifejező szlogenje van: Terjedünk, mint a vírus!

A  lazaradio.hu címen elérhető Laza Rádió 2006. július 1-től vált hivatalos rádióval. Ezzel együtt természetesen bejegyzett szerződés azonosítót is kaptak, amellyel hasíthatnak előre…

Felépítése egycsatornás csak interneten sugárzó adó, ami a nap 24 órájában sugározza adásait. Főként 2-2 órás zenei blokkjaink vannak a mulatós (discosított) zenétől egészen a rock zenéig. Kicsit részletezte fellelhető itt Rock, Funky, House, TOP Hits, 90-s évek, Rap, Electro, Techno stb., Kívánságműsor, Mulatós, persze ez a felsorolás szigorúan a teljesség igénye nélkül készült el.

Átlagos műsorvezetői adásidő 08-tól 24-ig tart. A fennmaradó műsoridőben úgynevezett autodj szolgáltatást adnak a rádiónál. Műsorvezetőik mind itthonról, mind külföldről sugározzák adásaikat. A kezdeti 3-4 fős műsorvezetői gárda mára felduzzadt 17-20 főre.

Folyamatosan nő a rájuk kattanók száma

Az első adásaikat 10-15 főnek szolgáltatták. Mára már a csúcsidőben a hallgatóik száma eléri a 230-280 főt. Ezzel a hallgatói számmal már a vezető internetes rádiók közé emelkedtek fel. S hogy ki is lenne ennek az adónak a célközönsége? Nos, a válasz egyszerű: mindenki! Hallgatóiknak megoszlása világszinten mérhető Kanadától egészen Ausztráliáig.

A rádióhoz kapcsolódó weboldalukon 5000 feletti taglétszámmal rendelkeznek, ez a szám napi szinten 10-15 új taggal bővül. A portálon tagjaik részére többféle játék, beszélgetési, szórakozási lehetőség található.

S ami még közelebb hozhatja a rádiót és hallgatóikat, az nem mint hogy műsoraik alatt folyamatosan kommunikálnak azokkal, akik rájuk kattannak. Elérhetőek emailen, msn-n, chateken, telefonon és SMS-ben is, egyes műsorvezetőknél.

Netrádiósok figyelem!

Van egy jól működő rádiód? Készíts egy rövid bemutatást és küldd el augusztus  30-ig a bizso@zene.hu címre WEBRÁDIÓ tárggyal. Leveledben érdemes kitérni az „adód” műsorstruktúrájára, zenei stílusára és hallgatottságára is.

Háromszázezer forint értékű reklám a nyeremény!

Érdemes pályázni, hiszen a legnépszerűbb netrádió szerkesztője CD-csomagot és 300 ezer forint értékű promóciós lehetőséget nyer, melyet arra használhat fel, hogy oldalát a zene.hu-n népszerűsítse.

A beérkezettek közül a legjobbakat kiválasztunk és hetente bemutatkozó anyagot közlünk róluk. A kialakult mezőnyből azon oldalak jutnak a legjobb tíz közé, amelyekről szóló cikket a megjelenést követő két hétben a legtöbben olvastak el. A győztes az a homepage lesz, amelyre a legtöbb olvasó szavazott.

Ezek után már csak annyit kell tenni, hogy venni a bátorságot és a pályázatot a fent közölt e-mail címre elküldeni. Vesztenivalója ugyanis senkinek sincs, a zene.hu-val mindenki nyerhet valamit. Ha éppen szerencsés vagy, akkor talán a tiéd lehet a legnépszerűbb webrádió, amely igazán kecsegtető cím lehet. Na meg persze a nyeremény sem elhanyagolható… Tehát játékra fel!

– zene.hu –

[2008.07.26.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Ener 2008.10.08. 18:03 • [1]
Hali! Legfainabb rádió a neten!
Mindenkit szeretettel várok a műsoraimra "adónkon" ! Részletek a rádió oldalán a műsortervben!
Köszi,ha hallgatsz! :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még