Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. január 17. | vasárnap | Antal, Antónia nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Kemma.hu
Kapcsolódó cikkek
Félúton a jó felé - István, a király az Arénában, képekben
Az István, a király producere szerint nem volt botrány Siófokon
István, a király: A letiltott Varga Miklós közleményt adott ki
Képgalériák
A Társulat
István a király (A Társulat) - próba képek
Kapcsolatok
Feke Pál
Koroknay András
Kalapács József
Vadkerti Imre

Újabb István, a király botrány várható? - Változik a szereposztás Tatán!

Nem az eredetileg meghirdetett, A Társulat című műsorból megismert Feke Pál és Vadkerti Imre játssza Istvánt, illetve Koppányt az István, a király című rockoperában, Tatán.

Az István, a király című rockoperát augusztus 24-én 20.30 órától láthatják az érdeklődők a tatai szabadtéri színpadon. A szervezők arról tájékoztatták a www.kemma.hu-t, hogy István szerepében Koroknai Árpádot, Koppányéban pedig Kalapács Józsefet láthatja a közönség.

Arra kérdésre, hogy miért változtatták meg a főszereplőket, a szervezők tömören annyit fűztek hozzá: rajtuk kívül álló okok miatt...

A rockopera tatai szervezői azonban azt hangsúlyozták: a művet természetesen teljes terjedelmében bemutatják a szabadtéri színpad méreteihez igazított hatalmas díszletekkel, a szereplők élőben énekelnek majd a produkcióhoz illő korhű jelmezekben.

Egy biztos: náluk nem fordulhat elő olyan botrány, mint július derekán Siófokon, ahol csak részleteket láthatott és hallhatott a közönség a rockoperából.

István a király (A Társulat) - próba képek

- kemma.hu alapján zene.hu -

[2008.08.10.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
badam_80 2008.11.14. 11:16 • [2]
Keddi hír, hogy a 23-i előadás technikai okok miatt elmarad. (főnixinfo)

Bizonyos információk szerint a nézők a másik két előadáson sem a megszokott minőséget fogják kapni.

Vagyis újabb botrány van készülőben az előadás kapcsán.
Ugyanis az előadáshoz szervesen tartozó vetítéstechnika nélkül érkezik az előadás Debrecenbe.

Gondolom ezt a minőségi különbséget kompenzálni fogják a szervezők, és az eddig jegyet váltóknak megtérítik a minőségi különbözet értékét. Egy ekkora csarnokban bizonyos távolságból kivetítés nélkül csökken az előadás élvezhetősége.

Erről a változásról tájékoztatták vajon a szervezők a közönséget? Tartok tőle, hogy nem. Mivel az én jegyem pont az elmaradt előadásra szólna, így inkább visszaváltom.

Ismét bebizonyosodott, hogy a vidéki embernek ugyanazért a pénzért gyengébb produkciót is ele lehet adni, mint hogyha ugyanezt az előadást Budapesten rendeznék. Sajnos ez a vidéki előadások többségére vonatkozik.

Akad azért jó példa is. A nemrég Debrecenben vendégszerepelt NOX ezt nem engedi meg magának. Ők a közönségért képesek ezt az elvárható plusszt biztosítani.

Mit ér az ember, ha vidéki, szólhat a kérdés?!
Cipi 2008.08.26. 11:28 • [1]
A fent említett cikkhez annyit szeretnék, hogy hozzátenni, hogy a szüleim váltottak jegyet a tatai előadásra, de sajnos nagy csalódással zárult számukra az este. A szervezők teljes egészében megváltoztatták a szereposztást, a győztesek közül senki sem szerepelt a darabban. Pedig nagyon sok kis nyugdíjas a szüleimhez hasonlóan csak azért ment el és váltott jegyet a spórolt a kis pénzükön, hogy élőben láthassák a darabot, azokkal a győztes szereplőkkel (Feke Pál, Vadkerti Imre és még sorolhatnám), akikkel nap mint nap találkozhattak a tv képernyőjén keresztül. Hatalmas díszletekről szó sem volt és a korhű jelmezek is hagynak kívánni valót, a playback előadásről nem is beszélve.
Nagyon sajnálom, hogy egy olyan színvonalas és nagyszerű műsor, mint a Társulat, háta mögé bújva próbáltak eladni olyan produkciót,mint amilyet a szüleim is láthattak. Úgy tűnik, hogy a mai világban ma már csak a pénz számít és az igazi értékek, a színház, a darabhoz való alázat és tisztelet már nem képvisel értéket!!!!!!!!!!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még