2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Musical plusz tizedszer
Musicalplusz 11-szer - Ez valóban plusz
Belépőt nyert a 12. Musical Pluszra
Musical Plusz tizenharmadszor - belépőt sorsoltunk!
A tizenharmadik Musical plusz is szerencsés volt - képekben
Jön a 14. Musicalplusz - belépőt nyert
Musical Plusz 14.: Forró hangulat és nyelvparádé - képekben
Kapcsolatok
Balogh Anna
Mahó Andrea
Vágó Bernadett
Egyházi Géza
Csengeri Attila
Sánta László
Serbán Attila
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
15. Musical Plusz
[2008. szeptember 28.
vasárnap 15:00]

A 15. Musical Plusz következik - belépőjegyet nyertek

„Itt van az ősz, itt van újra…” Petőfi Sándor örökbecsű szavainak igazságtartalmát az idei esztendőben sem sikerült a természetnek megcáfolnia. Rövidülnek a nappalok, hűvösebbek az éjszakák. Az első levelek sárgulásának sokan nem örülnek, ám a színházba járó publikumnak az ősz egyben az új színházi évad kezdetét is jelenti, az új éved pedig azt is jelenti, hogy ismét megrendezésre kerül a Musical Plusz.

Az időpont 2008. szeptember 28. 15 óra, a helyszín a már jól megszokott Pataky Művelődési Központ. A hangulatról pedig ismét nagyszerű művészek gondoskodnak, név szerint:

Balogh Anna 2005-ben végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen, és azóta számos darabban volt látható, többek között a Vámpírok báljában, mint Magda, Hegedűs a háztetőn és Chicago.

Mahó Andrea az operett és a musical műfajában is otthonosan mozog, számos nagyszerű szerepet tudhat a háta mögött, ezek közül megemlítendő az Operaház Fantomja (Christine), a Volt egyszer egy csapat, a Szépség és a Szörnyeteg, valamint a Csókos asszony.

Vágó Bernadett, a Budapesti Operettszínáz művésznője sikerdarabok főszereplője, látható Júliaként, Vetsera Máriaként, Vitay Georginaként és Nannerl Mozartként is. Jelenleg a Szentivánéji álom worldmusical kőszínházi bemutatója előtt áll, mint Hermia. Shakespeare drámáját idén nyáron már láthatta a nagyközönség a szegedi Dóm téren.

Egyházi Géza talán a Vámpírok bálja von Krolock grófjaként a legismertebb, de a vérszívó vámpír szerepe előtt látható volt a Budapesti Operettszínház Rómeó és Júlia előadásában (Paris), valamint több vidéki darabban is.

Csengeri Attilát sokaknak nem kell bemutatni, hiszen ismerik és szeretik hangját és alakításait. Az Operaház fantomja, Az István, a király, a Jézus Krisztus Szupersztár, Macskafogó, My Fair Lady, Miss Saigon csak néhány abból a sok előadásból melyekkel nagy népszerűségre tett szert a zenés darabokat kedvelő nézők között. Jelenleg nagy erőbedobással készül A vörös pimpernel címszerepére, melynek bemutatója október 3-án lesz a Szolnoki Szigligeti Színházban.

Sánta László fiatal kora ellenére számos sikerszerepet tudhat a háta mögött, ám a legismertebb talán a Vámpírok bálja Alfrédja. Ezen kívül a Budapesti Operettszínház számos darabjában látható, mint például a Szegedi Szabadtéri Játékokon már sikerrel bemutatott Szentivánéji álom, vagy a Rudolf, Víg özvegy és A Szépség és a Szörnyeteg.

Serbán Attila a tehetséges fiatalember jelenleg a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház deszkáit koptatja, a Madáchban a József és színes szélesvásznú álomkabát főszereplőjeként, az Operettben az Oltári srácok című nagysikerű darab szintén egyik főszerepében. Ezek előtt azonban itthon és külföldön számos musical főszereplőjeként aratott megérdemelt sikert.

Tehát senkit se keserítsen el, hogy megjött az ősz, inkább érezzük jól magunkat együtt 2008. szeptember 28-án a 15, Musical Pluszon.

– tl – 

Ehhez még mi is hozzá tudunk tenni egy jó adag jókedvet, ugyanis ismét a játékszenvedélyetekre szeretnénk utazni. Ugyanis, ha mindkét kérdésre tudjátok a választ, és eljuttatjátok szerkesztőségünkhöz szeptember 18-ig, a jatek@zene.hu e-mail címre MUSICAL tárggyal, akkor 2-2 db belépőjegyet nyerhettek a Musical Plusz 15-ra, persze, ha a szerencse is mellétek áll.

A nyertesek:
Papp Erika
Kátainé Kiss Adrienne

– zene.hu –

[2008.09.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még