2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Földes Tamás lógni fog
Földes Tamás - „Negyvenedik Tél – Versek és Dallamok”
Oltári srácok a Thália Színházban!
Poénözön a Budai Várban
Képgalériák
Musical Plusz tizedszer is
Kapcsolatok
Janza Kata
Bereczki Zoltán
Szinetár Dóra
Németh Attila
Serbán Attila
Földes Tamás
Merényi Ákos
Kapcsolódó események
Musical plusz
[2007. június 24.
vasárnap 14:00]

Musical plusz tizedszer

Hatalmas tapsvihar, sikoly-orkán, emelkedett hangulat jellemezte a 2007. június 24-én megrendezésre került 10. Musical Pluszt. A délutánnak ez alkalommal a Pataky Művelődési Központ adott otthont. A fellépők: Janza Kata, Szinetár Dóra, Bereczki Zoltán, Földes Tamás, Németh Attila és Serbán Attila voltak.

A résztvevők névsora biztosíték volt az átütő sikerre, de az est hangulata túl szárnyalta még a házigazdák elképzeléseit is. Szem nem maradt szárazon, a tenyerek vörösen izzottak és sokunk torka is megérezte a „sikert”. A délután egy rendhagyó imával kezdődött, mindenki nagy megelégedésére. A résztvevők a Lehetsz királyt adták elő igen érdekes átiratban. Ezzel meg is alapozódott a hangulat, és megkezdődött a tenyerek hosszú távú használatba vétele is.

Janza Katának egyöntetűen örült a népes közönség, örömmel hallgattuk tőle újra a már ismert, de régen hallott dallamokat, Földes Tamással előadott Kétség és ábránd, Dórival a Vágyom rád. Sőt, a délután meglepetés vendégével a Belehalok duett a Grease-ből.

Dóri és Zoli hozták a tőlük már megszokott formájukat, remek dalokat énekeltek többek közt a nemrég megjelent Duett albumukról, Dóri énekelt Éjfélt a Macskákból, Koncz Zsuzsa dalt, Zolitól ősbemutatóként hallhattuk a Jézus Krisztus Szupersztárból Júdás dalát - angolul, meglepetésként pedig a Faith című George Michael slágert. Szerencsére az Elisabeth rajongók is kaptak ízelítőt a darabból: Mint két gálya – Katával, és Benned, mint tükörben.

Német Attila énekelt saját dalt: Vágyom a szót, Hajat a Hairből. Természetesen az elmaradhatatlan Útvesztőt, Serbán Attilával Haláltáncot.
Serbán Attila energia bombaként robbant a színpadra, fergeteges volt a Bohemian Rhapsody-ja, és a délután folyamán bizonyságot nyerhettünk arról is, hogy Mozartként is remekül helyt állna.

Földes Tamás tolmácsolásában hallhattunk egy Shakespeare szonettet, Giccset. Láthattunk tőle egy tánc koreográfiát is, amit Katával adott elő A ringó vállú… című dalra.

A meglepetés nem más volt, mint Merényi Ákos, aki a miskolci Donor együttes frontembere, számtalan musicalszereppel a háta mögött. Tőle hallhattunk részletet a Kiálts a szeretetértből, magyar fordításban a We will rock you-t, és egy saját dalt. A sikeréből gyanítva volt helye a színpadon. Reméljük, láthatjuk még a fellépő vendégek névsorában az ő nevét is.

Sajnos villámgyorsan telt el a 3 óra, a finálé dal a Képzelt riport egyik legszebb dala volt: a Valaki mondja meg. Persze egy közös nagy tombolás nélkül nem finálé a finálé, a Fame-mel zárult a délután. Köszönet a fellépőknek, a szervezőknek és nem utolsósorban a közönségnek!

J.Zsuzska

[2007.07.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még