2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Musical Plusz 14
Kapcsolatok
Kamarás Máté
Malek Andrea
Serbán Attila
Musical
Kapcsolódó események
Musical Plusz 14
[2008. június 22.
vasárnap 14:00]

Musical Plusz 14.: Forró hangulat és nyelvparádé - képekben

Nemcsak Budapesten volt igen nagy hőség 2008. június 22-e délutánján, hanem a Pataky Művelődési Központban is igen forró hangulatban volt része annak, aki ellátogatott a Musical Plusz 14. rendezvényére.

A fellépő művészek névsora az előzetesen meghirdetetthez képest némiképp módosult, ám ez nem befolyásolta a fergeteges hangulatot. Földes Tamás helyett, aki sajnos nem tudott eljönni a 14. Musical Pluszra, azonban két meglepetés vendég is színpadra lépett. Sánta László és Merán Bálint személyében újabb színészek csatlakoztak a már népes „vámpíros” különítményhez.

Fellépett ugyanis Nádorfi Kriszta és Balog János is, valamint Kamarás Máté aki ugyan a budapesti Vámpírok bálja előadásban nem játszik, viszont a bécsi verzióban nagy sikert aratott Herbert szerepében. Ennek megfelelően mindjárt a délután elején egy válogatást hallhattunk a híres musical legszebb dalaiból. Felcsendült az Isten meghalt, a Piros csizmák, és a Teljes a sötét.

Kamarás Máté két meglepetés Vámpírok bálja dallal is készült. Az egyik a Herbert és Alfréd dala a Szívem szeret, mely igencsak élethűre sikerült, a végén szó szerint Sánta Laci nyaki ütőerét kellett féltenünk, a másik meglepetés az El nem múló vágy volt, ami a délután legemlékezetesebb perceit szerezte számomra.

Természetesen nem feledkezhetünk meg a többi fellépő művészről sem, hiszen igazán sok és különleges dalt hallhattunk előadásukban. Serbán Attilától természetesen most sem maradhatott el a We Will Rock You musicalből néhány dal. Nádorfi Krisztával fájdalmasan szépen énekelték a Who wants to live forever-t, majd a Too much love következett. A Miss Saigon perceket Sánta László vezette fel az Ágyban ér a halállal, majd Malek Andrea és Kamarás Máté következett a Szóló szaxofonnnal.

Négy nyelven énekeltek

A Jekyll és Hyde is népszerűnek bizonyult a fellépők körében hiszen többféle nyelven, több dalt is elénekeltek a nézőknek. Az Eljött az óra nyitotta a sort Balog János előadásában, majd a Dangerous Game következett Malek Andreától és Serbán Attilától, de nem maradhatott ki az Átváltozás (Balog János) és a Párbaj sem (Balog János és Serbán Attila előadásában).

Majd következtek azok a dalok és musicalek, melyek talán ritkábban csendülnek fel ezeken a rendezvényeken. Az itthon még viszonylag ismeretlen, ám a Broadway-n és West End-en nagy sikerrel játszott Wicked-ből énekelte el Nádorfi Kriszta a Popular című dalt. Felcsendült a Szél jár a folyón (Alul semmi), a Belehalok (Grease), majd Balog János a Rent-ből (Living my heart), Sánta László a Chorus Line-ból (Surprise) énekelt és egy lendületes finálé gyanánt az Ez csak egy őrült jó dal csendült fel szintén Sánta László előadásában.

Talán ez a Musical Plusz volt a legszínesebb, nem csak a dalokat tekintve, hanem abban is mennyi különböző nyelven énekeltek a művészek. A magyaron kívül angolul, németül sőt még japánul (Útvesztő minden út, Kamarás Mátétól) is  hallhattunk dalokat.

Remélem a rövid nyári szünet után is hasonló színvonalas délutánokkal folytatódik a rendezvénysorozat és 2008. szeptember 28-án a 15. Musical Plusz előadáson legalább ilyen nagyszerű élményekben lesz részünk, mint ezen az emlékezetes júniusi napon.

Musical Plusz 14. - képekben

-tl-

[2008.07.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még