2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Dér Heni papírra vetette álmát és megvalósult
Keresztes Ildikó öltözködéséből sok minden kiderül
Lola őszinte vallomása: Volt, aki hitt bennem és volt, aki nem
Groovehouse Judy megállás nélkül gondolkozik
Ki kéne menni mindenkinek Jamaicára!
Korda György már a hetvenediket ünnepli
Szerinted hány éves Balázs Klári? Tippelj!
Kapcsolatok
Balázs Klári
Korda György
Legnépszerűbb csengőhangok

Balázs Klári megszólal a kényes témában

Mi tagadás egyre kényesebb téma a házasság, megy a vita, hogy kell-e vagy sem. Ítéletet nem mondunk, de a Sztárportré megkereste Balázs Klárit, hogy ossza meg velünk gondolatait.

Mi amikor találkoztam Korda Gyurival, tudtuk, hogy ez olyan, ami egy életre szól. Mindent úgy rendeztünk magunk körül, hogy tudtuk, mi össze fogunk házasodni.  A jó házassághoz kell szerencse, hogy olyan partnert találjon az ember, másodszor pedig ha rábukkant, akkor tanulja meg megbecsülni. Ne próbálja megváltoztatni, mert nem változik meg - ahogy én a férjemet elfogadtam a kártya szeretetével együtt. Soha nem próbáltam leszoktatni, lebeszélni. Hiú ábránd lenne elképzelni, hogy majd azért, mert én Klárika jöttem, akkor ő meg fog változni, és nem megy le a kártya klubba a barátaival játszani. Ilyet nem szabad kérni. Én tudtam, hogy ezt ő imádja, ezt így kell elfogadni. – kezdte az énekesnő.

A béke jegyében élnek

Mi hosszú ideig soha nem kapunk össze. Ha össze is veszünk, negyed óra, húsz perc múlva kibékülünk, nálunk ez egy szabály. Mi nem dagasztjuk a haragot és a sérelmeket. Megbeszéljük: na adj egy puszit, letelt a húsz perc. Kész nincs tovább. Tehát nem szabad tovább vinni, különösen másnapra, úgy ágyba bújni, hogy egymásnak hátat fordítva. Nagyon jó dolog megbeszélni, kibeszélni a problémákat. – mesélte, hogyan is békül ki egymással a Korda házaspár.

Én biztos voltam benne az első perctől kezdve, hogy tőlem őt nem tudják elvinni, nem is vitték el. Nem azért, mert én olyan gyönyörű voltam vagy vagyok, meg mert nálam nincs szebb. Mindenkinél van szebb is, meg jobb is, de ez az én emberem. Nagyon érdekes, én soha nem féltem attól, hogy elveszítem.

Hűtlenség kizárva!

Nem hiszek a nyitott házasságokban és a megcsalásokban. Tudom, van sokféle szituáció, de szerintem egy szoros, jó házasságba a hűtlenség nem fér bele. Nincs rá szükség. Az az érzésem, hogy a kikacsingatások akkor vannak talán, ha nem találtak meg mégsem valamit. Hogyha egy harmadikra van szükség, akkor mégsem volt olyan stabil. – ecsetelte.

Sokszor problémákat hoz az élet, és akkor a Gyuri valami nagyon nagy dologban dönt. Ülök és nézem, hogy hát én imádom. Ez egy határozott, karakán fickó! Én szeretek egyébként egy férfire fölnézni. A Gyuriban imádom, hogy egy nagyon egyenes és korrekt ember. Ő amit mond, az száz százalék, hogy úgy van, az véletlenül sincsen másképpen. Szóval ő minden téren egy nagyon megbízható ember, és én ezért is gondoltam azt, hogy a házasságunkban is ilyen lesz. – elevenítette fel, hogyan is vágott neki a házasságnak Balázs Klári.

Az én férjem mindig azt mondja, hogy ő nagyon szerencsés. Szerencsés, hogy megtalált. Neki nem kell az én fancsali képemet néznie ezért vagy azért vagy amazért, mert hogyha nekem valami nem tetszik, egyrészt megmondom, másrészt meg amikor annyira fáradt vagyok, és úgy érzem, hogy most kicsit egyedül akarok maradni, akkor elvonulok egy könyvvel, vagy bemegyek a másik szobába, megnézek egy filmet, vagy éppen lefekszem egy fél órára aludni. Tehát nem kezdek el piszkálódni, és akkor elmúlik. – zárta a témát a művésznő.

Olvasd el ezt is: Korda György, a takarítóból lett énekes

– zene.hu –

[2008.11.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még