2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Varga Zsuzsa hülyeségnek tartja az autogramosztást!
Varga Zsuzsa elárulta: A lényeg, hogy "együtt legyünk"
Dolgozd át Varga Zsuzsát, aki gőzerővel nyomja!
Rosszalkodó kislányok az új Varga Zsuzsa klipben
Kevés pénz, sok érzés és hangulat Varga Zsuzsa új klipjében
Kapcsolódó Kiadványok
Varga Zsuzsa: Barkácsklub lányoknak
Kapcsolatok
Varga Zsuzsa

Van mire emlékeznie Varga Zsuzsának, de már megint töri a fejét

Évet értékelni nem egyszerű dolog, a következőt megtervezni pedig még annyira sem. Mi mégis erre kértünk néhány közéleti személyiséget, s kifaggattuk őket a múltról és jelenről.

Dolgos év van mögöttem, megtaláltam a számomra legjobb dobost hosszú keresgélés után. Kipróbáltam magam műsorvezetőként egy kis csatornán, és nem is volt(am) annyira rossz. – kezdte jókedvűen az évértékelést Varga Zuzsa.

Klipet csináltam a „Szállj ki a kocsimból” című számhoz, ami már az MTV Slágerlistáján is elcsíphető. Végigfesztiváloztuk a nyarat. Csináltunk vicces reklámzenét, dolgoztunk át LGT-t, remixeltünk Péterfy Borit. És végre elérhető a „Barkácsklub srácokkal” remixválogatás, melyen 20 kiváló remixer, DJ – köztük Titusz, a Tits and Clits, a Fine Cut Bodies, DJ Rocksteady - gondolta újra a számaimat. De bocsánat, még nincs vége az évnek, Budapesten több koncertünk is lesz hamarosan, például 29-én a Blahán lévő régi áruház tetején. Ez utóbbi azért is érdekes lehet, mert az első 100 koncertlátogató „Barkácsklub lányoknak” albumot kap ajándékba. – avatott be minket ebbe az érdekes részletbe.

A forróságot is jól tűrte

– A Balaton Sound-ot és a Hegyalja Fesztivált máig emlegetjük, mint legemlékezetesebb koncertet. Szuper, ám egymástól nagyon eltérő zenei ízlésű közönség volt a két helyen, de mindkettő koncert nagyon jó hangulatú partivá kerekedett. A Gödörben a legmelegebb nyári éjszakán teltház és 78 fok a színpadon. Akkor majdnem elájultam a forróságtól. A basszerosunknak, Rékának akkor ünnepeltük a szülinapját is. A VJ is kitett magáért, tök jó volt a vizu. Van is felvétel a buliról a youtubeon. – adott még tippet is az énekesnő.

A hibákból próbálok tanulni és nem keseregni a múlton. Ha nagyon meggondolom, nem volt semmi elfelejtenivaló idén. Emlékeznivaló annál több…– felelte mosolyogva arra a kérdésre, hogy lenne-e olyan esemény, amelyet szívesen tenne meg nem történtté.

2009-re a harmadik nagylemezen töröm a fejem. Kovács Peti, a gitárosom nagyon sok ötlettel bombáz és akkor még nem beszéltem az én dalkezdeményeimről. Az elektronika és a durva gitárhangzás maradt, de elkalandoztunk a funk és new wave irányába is mostanában. Meg kell hallgatni! Vannak új számok, amik közül párat már koncerteken is játszunk. Nagyon szeretünk koncertezni, nem lesz év eleji pihi, klubozunk és bízunk benne, hogy sok-sok meghívást kapunk tavaszra is. – mesélte a terveit illetően az énekesnő.

– BZS/HAK –

[2008.12.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még