2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kőkemény zene, komoly szövegekkel
Bemutatjuk a Hooligans Privát mennyországát
(Baby) Gabi: "Még jó, hogy nem lett válás belőle" - bemutatjuk az albumot!
Kapcsolódó Kiadványok
Machine Mouse: Egérút
Kapcsolatok
Dandó Zoltán (Zolika)
Machine Mouse

Olyan is-is éve volt Dandó Zolikának

Évet értékelni nem egyszerű dolog, a következőt megtervezni pedig még annyira sem. Mi mégis erre kértünk néhány közéleti személyiséget, s kifaggattuk őket a múltról és jelenről.

A tavalyi év sokkal sikeresebb volt zenekarom szempontjából, mert akkor a Fenn a csúcson című dalunkat rengeteget játszották a rádiók, amely első slágernek mondható a csapat életében. Idén is volt két új nótánk: a Felhőn jársz és az Álomgyár, de korántsem ért el akkora sikereket. Jövőre egy akusztikus lemezzel rukkolunk elő, amely már készen van, tavaszi megjelenés várható. Bízunk benne, hogy erről a Pofoz az élet című nóta újra lendületbe hoz bennünket. – kezdte Dandó Zoltán, a Machine Mouse oszlopos tagja.

Stúdiómunkáim szempontjából viszont nincs okom panaszra. Csak néhány jelentősebb lemez, amelynek hangszerelését én csináltam: Inti és a Pura Vida – Mindenkinek, aki szereti; Hooligans – Privát mennyország; Soffi – Sugarpunk; Rosszcsontok – Mjuzikölök; Megasztár – Karácsony; Szikora Robi legszebb szerelmes dalai (régi dalok kipofozása). Hangszereltem dalt Ádok Zoli Tánclépés című lemezére, Baby Gabi Csupaszív albumára, írtam dalt a No Thanx-nek (a dalszövegíró verseny dalát). Zoltán Erika lemezére meghangszereltem a Josh és Jutta duóval előadott dalt, társproducer voltam a Királyi duettek című kiadványon, és előkészületben van a Megasztárból ismert Varga Pisti rockosabb hangvételű lemeze és lehetne még sorolni. Session-gitárosként közreműködtem Zsédenyi Adrienn új albumán, a Kis Vuk végefőcímdalában és rengeteg más dalban. – avatott be minket a részletekbe Zoli.

Nem kér sokat az új évtől

A Váci Vigalom keretében játszott bulink nagyon jól sikerült. Na, meg rengeteg privát baráti parti is volt, muzsikálással és finom borokkal. – mesélte.

Hogy volt-e olyan eset, amelyet elfelejtenék, vagy meg nem történtté tennék? Talán azok a fránya másnapok….. Na, de a viccet félretéve: nem emlékszem olyan dologra, ami nagyon megrázott volna. – humorizált a remek zenész.

Jövőre sok koncertet szeretnék a zenekarommal, sok jó koncertet, ahol hallgatóság lehetek, sok jó lemezt, amiket meghangszerelhetek. Továbbra is legyen béke és nyugalom a magánéletemben. Ezzel elégedett is lennék. – zárta Dandó Zoli.

– zene.hu –

[2009.01.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még