2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Értékeltük a megaprodukciókat - már hatan a Megasztár döntőben - KÉPEKKEL
Megasztár negyedik elődöntő - a legfurcsább és a legkülönlegesebb
A Megasztár különdíj célja

Megasztár 2. elődöntő: nehéz döntések, ismét

Ahogy az első adásban is, ebben a második elődöntőben is szinte mindenki hibátlanul énekelt. A zsűrinek tényleg nehéz dolga van, ezzel mindenki tisztában van, és mi örülünk, hogy nem ránk nehezedik a döntés súlya.

Mint mindig, most is 10 előadó tette próbára magát a nézők előtt. Nézük a vesrenyzőket a szinpadra lépés sorrendben

Heincz Gábor (30 éves, Budapest - Robbie Williams: Hot fudge) lépett előszőr színpadra, így talán neki volt a legnehezebb dolga. Róla azt kell tudni, hogy tizenéves korától gitározik, a világ sok táján megfordult már, Majorkán 6 évet zenélt és három hónapja van egy zenekara. Energikusat alkotott a színpadon, mindenkinek tetszett, kellemes indítás volt, hibátlan.

Másodikként egy fiatal szlovákiai diáklány, Simon Júlia (19 éves, Csiliznyárad - Queen: Bohemian Rhapsody) próbálhatta ki tehetségét. A lány remegő hangja miatt intonációs problémákkal küzdött, de a zsűri ezt elnézte neki, csak Soma említette meg.

A harmadik Struhács Kata volt (27 éves, Remeteszőlős - Incognito: Don't You Worry). Ő foglalkozása szerint fodrász, kedvenc időtöltése a festés és már régóta foglalkozik a zenével. Éneklésével nem volt semmi baj, de hiányzott belőle az igazi szenvedély - mondta a zsűri egyhangúlag.

Perlaki Mariannon (19 éves, Szolnok - Sarah McLachlan: Angel) volt a sor hogy bizonyítson.
Visszahúzódó lányról van szó, aki gyönyörűen énekelt, hangja tényleg elhatolt a szívek legmélyére, Pély Barna karácsonyi hangulatról beszélt, a többiek csak áhitatról, mély érzelmekről. A zsűri neki ítélte a különdíjat, abszolút megérdemelten.

Ötödik Puskás Péter (21 éves, Budapest - The White Stripes: The Denial Twist)
Bölcsészkaros egyetemista volt, aki életében egyszer lépett színpadra, egy kerti buli. Ez nem lászott meg egyáltalán. A fiatal srác meglepően otthonosan, felszabadultan mozgott a színpadon, már az elején szinte az arcunkba robbant elképesztő előadásmódjával, nem véletlenül lett ő az egyik döntős.

Az ikrek. Turó Márk és Krisztián (17 évesek, Budapest). Ők egész életüket együtt töltötték, szinte már egymáshoz nőttek, még iskolába sem mennek el a másik nélkül és most mégis szembekerültek egymással. A szituáció Krisztián javára dőlt el, ugyanis sokkal jobbat alakított Bryan Adams: Every Thing I Do (Suttognak a fák) című számával, mint ikertestvére egy Máté Péter számmal.

A másik döntős Póka Angéla (31 éves Tököl - Jill Scott: It’s Love) lett. Los Angelesben tanult meg énekelni egy művészeti főiskolán, nehéz dolga volt ugyanis nem szerették a fehér lányokat akik "fekete dalokat" énekelnek, ezért többször megverték. Bakács éneklésére azt mondta, megérti miért verték meg. Ennél többet nem is lehet mondani.

Csík László (17 éves, Budapest - Stevie Wonder: Lately)
A legfiatalabb fellépő, 8. kerületben él, barátaival az iskolában is zenélnek. Nem énekelt rosszul, de a teljesítménye nem volt elég a továbbjutáshoz, hiányzott belőle valami "plusz".

Utolsóként Szalóki Anett mutathatta be hogy tud énekelni (26 éves, Budapest - Aretha Franklin: Think)
Kész zenekara van, nagyon régóta foglalkozik a zenével, főleg a rock- stílust kedveli. Betegsége (rekedt volt) ellenére, csak a nem laikusok vették észre a kisebb hibákat. A zsűri dícsérte koncentráció képességét és erejét.

A fotót a TV2 bocsátotta rendelkezésünkre.

Gizella Péter

[2005.11.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még