2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újra szárnyalnak a Rapülők
100% Rapülők, 100% élő zene
Képgalériák
Némber one-ok
Kapcsolatok
Rapülők

Szemrevaló sztárvendégek a Rapülők koncerten

Egyre közeledik a január 21-i koncert és a Rapülők legénysége ki sem látszik a munkából. Hamarosan elkészül a Riszájkling album, próbálnak a táncosok és végre az is eldőlt, hogy kik vonulnak végig Némber One-ként azon a különleges alakú színpadon, ahol a közönség csak karnyújtásnyira lesz a Rapülőktől.

Berkes Gábor, Geszti Péter és Szentmihályi Gábor hosszú hónapokig tartó tépelődés és szavazatszámlálás után végül megtalálta az ország legjobb nőit.

Az eredeti elképzelések szerint ugyan egy hölgyet kerestek, de rá kellett jönniük: a közönség éppen annyira nem tudott dönteni, ahogy ők maguk. Végül úgy döntöttek: legyen három Némber One!

Most már biztos, hogy három gyönyörű nő - Dobó Kata, Gubás Gabi és Oroszlán Szonja – eleveníti meg a Némber One-t január 21-én a Rapülők koncerten.

“Igaz, hogy eredetileg egy lányt kerestünk a januári koncert sztárvendégének, de három nagyszerű színésznőt találtunk - persze a közönség segítségével. Nekik hármuknak nem csupán a szépségük lehengerlő, hanem kisugárzásuk, és tehetségük is átlagon felüli. Gubás Gabi nagyon kedves, bájos jelenség, . Dobó Katáról eleve diva tipusu kép él a fejünkben, bár az életben kedves és közvetlen. Oroszlán Szonjával ugyan még nem találkoztam, de dinamikus, vidám nőnek képzelem el. Érdekes, de valamiért esetemben ez már visszatérő elem, hiszen annak idején a Jazz+Az-ba is egy énekesnőt képzeltem el, végül három kiváló tehetségre bukkantam – tudtuk meg Geszti Pétertől.

A januári 21-i Rapülők koncerten minden dalhoz egyedi színpadi show készül, így a fiúk elárulták, hogy a Némber One megjelenítését George Michael Deep című dala inspirálta. A három nagyszerű díva csodálatos ruhakölteményekben jelenik majd meg a színpadon, de a részleteket egyelőre titokban tartják.

Dobó Kata:
"Számomra nagyon fontos Geszti Péter véleménye. Mindig is rajongtam a munkásságáért, a maga idejében szerettem a Rapülőket is, ezért már nagyon várom a koncertet."

Gubás Gabi:
"Amikor hazajöttem Amerikából, akkor hallottam először a szavazásról. Mikor azonban Péter valóban felhívott és felkért, kicsit meglepődtem, de nagyon szívesen vállaltam. Annak idején jó bulizós dalai voltak a Rapülőknek, kíváncsian várom a mostani koncertet."

Oroszlán Szonja:
"Középiskolás koromban mindenki fújta az osztályban a Rapülők számait, a walkmanekben ezt hallgattuk, sőt, az Iskolarádióban is míndíg mentek a számok. Életünk természetes része volt ez a zene és a "Geszti-szövegek.... A koncert sikerében nem kételkedem, hiszen Geszti nagyon kreativ és tehetséges, biztosan számunkra is meglepő és szórakoztató, élményekkel teli, felejthetetlen este lesz!"

Rapülők PR

[2005.12.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még