2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Jól bírom!" - beszélgetés Harcsa Veronikával az új projectje kapcsán
Elkészült Harcsa Veronika első magyar nyelvű albuma
"Végre kiírhattam magamból" - interjú Barbee-val, aki Brooklynban forgatott
˝Igyekeztem összekapni magam˝ - Harcsa Veronika és a Budapest Jazz Orchestra koncertje
Gondalapos - új EP-vel jelentkezik az Óriás 
Kapcsolódó Kiadványok
Harcsa Veronika Quartet: Lámpafény
Kapcsolatok
Harcsa Veronika
Harcsa Veronika Quartet
Kapcsolódó események
Harcsa Veronika: Lámpafény - verskoncert
[2011. december 10.
szombat 18:30]
Harcsa Veronika: Lámpafény - verskoncert
[2011. december 10.
szombat 21:00]

Lámpafény című lemezét mutatja be Harcsa Veronika a Bárkában

A Harcsa Veronika Quartet december 10-én két Lámpafény verskoncertet ad a budapesti Bárka Színházban. Az intim hangulatú fellépéseken a XX. századi magyar költők megzenésített műveit hallhatja a közönség. A koncertek előtti hetekben a zenekar jótékonysági árverést is indít, amelynek bevételét a Bátor Tábor Alapítvány kapja meg. 

A Harcsa Veronika Quartet májusban mutatta be negyedik albumát Lámpafény címmel. A lemezen XX. századi magyar költők, Weöres Sándor, József Attila, Kassák Lajos, Nemes Nagy Ágnes, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Karinthy Frigyes és Tóth Árpád verseit dolgozták fel. A személyes hangvételű dalokat december 10-én szombaton kétszer, 18:30-tól és 21 órától hallhatja a közönség a budapesti Bárka Színházban.

- "A dupla Lámpafény koncerten a karácsony közelsége miatt biztosan másképpen fognak hatni a dalok, és helyszín jellege miatt is jóval intimebb, bensőségesebb lesz a hangulat. Vendégül látjuk Kulka János színművészt, aki prózai szövegeket ad elő Lackfi János író-költő válogatásában. A XX. századi magyar irodalom, a művészek és az akkori korhangulat előtt tisztelgünk azzal, hogy a dalok között a megzenésített versek szerzői és kortársaik leveleit, naplórészleteit is hallhatja a közönség. A dupla koncert másik vendége Subicz Gábor trombitás lesz, a vetítést pedig Varga Vince szerkeszti" -mondta Harcsa Veronika énekesnő. 


Az ünnepek közeledtével a zenekar jótékonysági árverést is indít. A legnagyobb összeget ajánló licitáló egy exkluzív Harcsa Veronika Quartet ajándékcsomagot kap, amelynek része, hogy együtt vacsorázhat a teljes zenekarral. Emellett a nyertesé lesz egy névre szólóan dedikált CD-csomag az eddig megjelent lemezekkel, egy kétszemélyes, 2012-es Harcsa Veronika-bérlet, amely valamennyi előadásra érvényes, valamint két jegy a december 10-i Lámpafény koncertre a Bárka Színházba. A jótékonyági árverés bevételét a zenekar az idén tíz éves Bátor Tábor Alapítványnak ajánlja fel, amely súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak szervez ingyenes élményterápiás táborokat.

- "Manapság sajnos egyre kevesebb lehetőségük van az embereknek adakozni, ezért a magunk kis eszközeivel szeretnénk segíteni. A választásunk a személyes kötődés miatt esett a Bátor Táborra. Idén nyáron Gyémánt Bálint gitárossal workshopot tartottunk a gyerekeknek, ahol együtt zenéltünk és a kicsik is írtak dalokat. Rendkívül megható élmény volt, nagyon mély nyomokat hagyott bennünk, az alapítvány profizmusa láttán pedig nem volt kérdés, hogy őket válasszuk" - árulta el Harcsa Veronika.

Az exkluzív Harcsa Veronika Quartet ajándékcsomagra december 5-én, hétfőn 12 óráig lehet licitálni a zenekar honlapján. Az ajándékokat a Lámpafény koncertek előtt ünnepélyesen adják át a nyertesnek.

[2011.11.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még