2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Forró hangulat a Sex Action bulin
Sex Action a Pecsában
Indul a Hungarian Metal Awards
Kapcsolódó Kiadványok
Sex Action: Jöhet bármi
Sex Action: Mocskos Élet
Sex Action: Olcsó Élvezet
Sex Action: Sex Action
Kapcsolatok
Sex Action
Club 202 (ex-Wigwam Rock Club)
Kapcsolódó események
Sex Action
[2006. március 17.
péntek 20:00]

Boldog születésnapot Sex Action!

Ismét fergeteges koncertet adott a Sex Action zenekar a Wigwam Rock Klubban.

Az immár 16 éves zenekar dinamikus, egyéni hangzásvilágának és laza stílusának köszönhetően, az elmúlt évek alatt a magyar rock közönség egyik kedvencévé vált. A csapat a napokban ünnepelte fennállásának 16. évfordulóját, ugyan a koncertet hirdető plakátokon ezt nem hangoztatták, de azért sokan nem feledkeztek meg erről az évfordulóról.

A kapunyitást követően fél tíz magasságban régi koncertfilmek és riportok vetítésével kezdték az estét. Megnézhettük, hogy több mint egy évtizeddel ezelőtt milyenek is voltak az akkor még szárnyukat bontogató ifjú titánok, és ízelítőt kaphattunk az első koncertek hangulatából egészen 1992-ig visszamenően. A vetítést követően a Rückwärst zenekar lépett a színpadra és kezdte meg a közönség bemelegítését. Az előzenekar után ismét a klipek és a koncertfilmek kerültek terítékre. Éjféltájt már szépen megtelt a Rock-sátor és a türelmetlen közönség, már skandálta az Action-Actiont, majd némi zene és szünet után fél egykor berobbant a zenekar színpadra. A hajnal háromig tartó koncerten ismét jó érzékkel válogattak a fiúk a régi és új nótáikból. A publikum pedig díjazta a most is 1000 fokon izzó csapatot, és a szűnni nem akaró lelkesedésüket.

Sajnos a technika ördöge próbált a zenekarral gúnyt űzni, de rajtuk nem foghatott még ez sem, rögvest feltalálták magukat, és pillanatok alatt orvosolták a problémákat. Hiába az évek és a rutin! A megszokottól eltérően kivételesen elmaradt az erotic-show, és egyetlen nőnemű lény sem vetkőzött le a színpadon. Bár a koncert vége felé egy önkéntes „táncosnő” azért csak akadt, aki a zenekar unszolására a ráadás blokkban egy szám erejéig szórakoztatta a közönséget, de ez felettébb szolidra sikeredett elődeihez képest!

Ezen az estén ajándék ital és pólók osztogatása helyett a zenekar azzal kedveskedett rajongóiknak, hogy azok akik a csapat szimbólumát magukra varratták díjmentesen léphettek be a rezervátumba. A több mint 2 órás koncert alatt a közönség végig tombolt, a zene dübörgött, a gitárok zúztak, az alkohol pedig vészesen fogyott a pultokban. Mi kellhet még? Hát…. a napokban megjelenő Best - Action album, amit Szasza a koncerten bemutatott és természetesen meg is ajándékozta vele zenésztársait és kollégáit. A koncert végén most sem mulasztották el a fiúk, hogy megköszönjék idősebb-fiatalabb rajongóiknak jelenlétüket, kitartásukat és bizalmukat a zenekar iránt.

Ez a csapat sosem felejtette el, hogy honnan indult és hová jutott, de legfőképp azt nem, hogy önmagukon kívül kiknek is köszönhetik ezt az elmúlt 16 évet! Szép volt fiúk, Happy Birthday Sex Action!

Akik nem tudtak ellátogatni a koncertre, azoknak jó hír, hogy a zenekar országos turnéba kezdet, tehát érdemes figyelni a honlapjukat, továbbá március 24-én hatodik alkalommal adják át a rock élet legjobbjait jutalmazó Arany Nyíl díjait a Wigwam Rock Klubban, ahol a zenekar a legjobb rock album címért száll harcba.

Reményi Dóra

[2006.03.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még