2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Megújult a Sex Action weboldala
Szasza (Sex Action) a mocisokról
Hajrájához érkezett a 25 legkedveltebb rockdal-választás
Lemezbemutató koncertre készül a Sex Action
Rückwärts: „Igyekszünk érdekesebbnél érdekesebb dolgokkal előrukkolni”
Képgalériák
Sex Action a Wigwamban
Kapcsolatok
Sex Action
Kapcsolódó események
Sex Action
[2005. október 30.
vasárnap 20:00]

Forró hangulat a Sex Action bulin

Az újjászületett Sex Action zenekar 2005-ös évét már eddig is több nagy dobás jellemezte. Az esztendőt a 15 éves jubileumi koncerttel nyitották, ami méltó volt az alkalomhoz. Nyáron pedig a Sziget Fesztivál keretén belül a nagyszínpadon mutatta be új albumát a Jöhet Bármit. Szaszáék a napokban a Wigwam Rock Clubban szerepeltek..

Az örökérvényű zenekarból 10 év kihagyás után is még mindig iszonyatos erő árad. A világ azóta ugyan nagyot változott, de zenéjük még mindig friss tud lenni. De ne szaladjunk így előre lássuk mi is történt tegnapelőtt a Wigwamban…

Este fél tíz felé már szép számmal gyülekeztek a koncertrajongók az 1200 férőhelyes Wigwam rock-sátorban. Közönség összetétele igen széles skálán mozgott. A tizenévesektől a negyvenesekig  minden korosztály képviseltette magát. Érdekes volt a tömegben ismerős arcokat felfedezni, akik még jó 10 évvel ezelőtt itt-ott feltűntek Action koncerteken, és már akkor sem a tini kategóriát képviselték.

Tíz óra után a helyiség csordultig telt, mikoris megkezdték a közönség bemelegítését. A színpad mögötti kivetítőn a zenekarról fotók tömkelege, klipek és régebbi koncert részletek kerültek lejátszásra. A szervezők az egyre hangosodó zenével hívták fel az egybegyűltek figyelmét arra, hogy itt lassan valami nagy dobás várható. Valamivel 11 óra után előzenekar helyett kezdetét vette Nagy Gyula (a csapat törzsfőnöke) sex-színháza, ahol a lányok tovább fokozták az amúgy is forró hangulatot. Az erotic-show után mindenki kifújhatta magát a pár perces pihenőben.

Éjfél előtt pár perccel útjára indult a gyönyör, és a fiúk végre a húrok közé csaptak. Elemi hangerővel dübörgött a rezervátum. Már a koncert elején kiderült, hogy akik ezen az estén ellátogattak a koncert helyszínére tudták, hogy mire számíthatnak. A közönség egyszerűen döbbenetes volt, korra és nemre való tekintettel mindenki együtt énekelt a zenekarral, régi és új számokat egyaránt. Hűséges rajongóknak italt osztogattak a színpadról megviselt pólóikért cserébe, ezzel is megköszönve ez elmúlt éveket. Mérhetetlen életigenlés és lazaság áradt a csapatból egész este. Ganxta Zolee, Mátyás Attila, Somlyai Miklós és Szendrey Zsolt (Szasza) mit sem vesztettek régi fényükből. 15 év elteltével is képesek voltak rá, hogy visszahozzák azt a feelinget, amivel anno meghódították közönségüket. Volt minden ezen az estén sex, pia és természetesen Rock ’n’ Roll töménytelen mennyiségben.

A közel két órás koncert nagyon hamar egy fergeteges bulivá, egy igazi örömünneppé változott. Az est végéhez közeledve Szasza füstjeleket adott a közönségnek, hogy számukra még nem ért végett az év ezzel a koncerttel. 2005. december 28.-ra egy újabb bulit szervez a Sex Action zenekar, mely helyszíne a Petőfi Csarnok lesz. Addigra én is beszerzek egy, a csapat szimbólumával ellátott pólót, és izgatottan várom az újabb koncertet.

Reményi Dóra

Aki nem volt ott vasárnap a Jöhet Bármi lemezbemutatón a Wigwamban, az el sem tudja képzelni, hogy miről maradt le. Bemelegítésként az ország egyik legjobb sztriptíztáncosnője, Mészáros Dóra egyedülálló (8 méteres gyöngysor) produkciójában gyönyörködhetett a nagyérdemű amit Nagy Gyula szex-színháza követett. Aki a részletekre kíváncsi, az jöjjön el a legközelebbi koncertünkre december 28-án a PeCsába!

A teljesen felajzott közönséget a Sex Action ideji legprofibb előadása elégítette ki. A zenekar nagyon együtt volt és Sexführerünk, Szasza is remek formáját mutatta. Ganxsta Zoltán ezennel is tiszta szívből lüktette a kettőnégyet bőrszaggató energiával.
A Wigwam tulajdonosának a véleménye: "Ritkán látható mesteri, világszínvonalú produkciót láthatott a közönség"

A koncert után az öltözőben aztán olyannyira a tetőfokára hágott a hangulat, hogy Mikki the Kid a Sex Action fenegyereke jól megfogdosta Andy (Hooligans) barátnőjének a mellét, amiből jó kis balhé alakult ki. Andy barátnője jól lebunkóköcsögözte Mikinket arcába löttyintve a drága Rosét. A basszusgitárosunk mosolyogva közölte vele, hogy "Sajnos nem tudunk beszélgetni, mert más hullámhosszon vagyunk és különben sem a melledet fogtam meg, csak egy szivacs-melltartót" Andy sajnos nem volt abban az állapotban a sok Rosé miatt, hogy kiálljon a barátnője vagy a Miki mellett... és leült a földre a szék mellé... A sértődés záróráig tartott. Gyula (a menedzser) azzal zárta le a vitát: "Örülj, hogy nem a seggedet fogdosta..." De hát mire is számíthat az a nőnemű, aki belép a Sex Action öltözőjébe?!

a zenekar

[2005.11.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még