2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Új dalokkal és régi-új stílussal tér vissza a TNT frontembere
Kapcsolatok
Hooligans
Irigy Hónaljmirigy (IHM)
Omega
Edda Művek
Dobrády Ákos

Omega, Hooligans, Dobrády Ákos, Irigy Hónaljmirigy, és Edda koncert a mobilosoknak

Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson – a cég által forgalmazott telefonnal rendelkezők számára. A Sony Ericsson a Walkman termékein keresztül eddig is bizonyította már elkötelezettségét a zene iránt, ezúttal vásárlóinak közvetlenül hozza el a hazai zenészek által előadott valódi, igényes élőzenét.

A fellépők között a hazai zenei élet legismertebb előadói; a fiatal és már legendának számító együttesek egyaránt megtalálhatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló zenei műfajt. Az érdeklődők olyan együttesekkel találkozhatnak, mint a Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, Edda vagy az Omega.

„Tavaly augusztusban az első Walkman telefonunk bevezetésekor azt a célt tűztük magunk elé, hogy mobiltelefonjainkon keresztül közelebb hozzuk a zenét a vásárlókhoz Jelenleg 4 Walkman telefonunk kapható a hazai piacon, és folyamatosan bővítjük a kínálatot ” – nyilatkozta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója.

Az élő koncertsorozat megkezdésével egyidőben kerül piacra az új Sony Ericsson W810i walkman mobil, amelyen a zenehallgatás rendkívül egyszerű.
„Most a W810i bevezetésével egyidőben az eredeti koncepciót kicsit újra-, szó szerint értelmezve, igazi élőzenét kínálunk vásárlóinknak. Reméljük, mindenki megtalálja előadóink között a neki tetszőt és együtt élvezhetjük a cégünktől már megszokott minőségű, de ezúttal élő zenét a koncerteken.” – mondta Wágner Tibor.

A koncertek az ország négy különböző nagyvárosában - Miskolc, Pécs, Szeged, Győr -  valamint Budapesten láthatók és hallhatók.

Minden regisztrált Sony Ericsson felhasználó a telefon bemutatásakor két darab meghívót kap. A regisztráció során mindenki eldöntheti, hogy melyik koncerten szeretne részt venni. A cég az első 30 000 jelentkező részvételét biztosítja. Ez a vidéki helyszíneken körülbelül 3-5 000 főt, Budapesten maxiumum 17 000 főt jelent. A regisztrációval és koncerttel kapcsolatban április 24-től lehet érdeklődni a 0640-888-444 számon, valamint a www.enzenem.com weboldalon

[2006.04.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még