2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kitiltották a kamerákat a Michael Jackson-ügy tárgyalásáról!
Összeállt az esküdtszék: kezdődik az újabb Jackson-per  
Kapcsolatok
Michael Jackson
Diana Ross
Prince

Michael Jackson orvosát "nem világították át"?  

Ezt állítja a néhai popkirály édesanyja. Michael Jackson anyjának egyik ügyvédje azt mondja: a legenda visszatérő koncertjét szervező produkciós vállalat nem világította át alaposan Jackson kezelőorvosát, akit végül elítéltek gondatlanságból elkövetett emberölés miatt. A cég ellen indított polgári per nemrég vette kezdetét.  

Katherine Jackson és Jackson három gyermeke szerint az AEG Live felelős Michael Jackson 2009-ben bekövetkezett haláláért.

A promóciós cég ugyanakkor azt állítja, nem tettek semmi rosszat, és az énekes visszatérő turnéját megelőzően bekövetkezett halálát nem lehetett előre látni.

A tárgyaláson – ami legalább három hónapig tart majd – dollármilliók forognak kockán.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 


Brian Panish – aki Jackson hozzátartozóit képviseli – azt mondta a los angelesi bíróságon, hogy az AEG Live az egyetlen, akiknek állítólag nem volt tudomásuk Jackson vényköteles gyógyszerek iránti függőségéről.

Kínos részletek

A legújabb tárgyalássorozat alatt Michael Jackson tragikus életét mélyebben kielemzik, mint eddig bármikor. 2005-ben például kínos részletek is napvilágra kerültek a különösen zárkózott énekes magánéletéről, de nem találták bűnösnek a gyermekmolesztálás miatt indított eljárás során.

Amikor Dr. Conrad Murray – Jackson kezelőorvosa – került a bíróság elé – ahol bűnösnek találták gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettében -, a sztár fizikális gyengeségét és gyógyszerfüggőségét tárgyalták legrészletesebben.

A mostani ügy a korábbiaknál is részletesebb – és nyilvánvalóan mocskosabb - jogi csatározást ígér, várható például, hogy Jackson gyermekeinek is tanúskodniuk kell apjuk utolsó óráiról.

„Mindenkit megtévesztett”

„Az évek alatt Michael családja és az emberek, akik ismerték őt hitték, hogy problémái vannak a vényköteles gyógyszerekkel” – mondta Panish a hat férfiből és hat nőből álló esküdtszéknek.

De az AEG ügyvédje, Marvin Putman szerint Jackson annyira védte a privát szféráját, hogy emiatt nem tudott a cég a drogfüggőségről.

„Az igazság az, hogy Michael Jackson mindenkit megtévesztett. Biztosította, hogy senki, egyáltalán senki ne tudja meg a legmélyebb, legsötétebb titkait” – mondta az ügyvéd.

A tárgyaláson, ahol kivesézik a sztár életének legutolsó hónapját - beleértve anyagi helyzetét és egészségi állapotát – gyermekei is vallanak majd. Megszólalnak továbbá híres előadóművészek, mint például Diana Ross és Prince is.

Alkalmatlan volt?

A tárgyalássorozat fókuszába kerül majd várhatóan Dr. Conrad Murray, illetve az alkalmassága is.

A Jackson család azt állítja beadványában, hogy az AEG nem vizsgálta meg alaposan az orvos szakmai hátterét, mielőtt felvették őt az énekes személyes kezelőorvosának.

Murray 150,000 dollárt kapott volna havonta a This Is It koncertsorozat alatt, de a sztár meghalt, mielőtt a turné elkezdődhetett volna.

Murray jelenleg börtönbüntetését tölti.

-kiko-

 

[2013.05.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még